Dan sa SharePoint guruima

Fotografija članka: Dan sa SharePoint guruima

Za vas dovodimo najpoznatije svjetske predavače od kojih ćete iz prve ruke saznati najbolje prakse i iskustva sa SharePointom 2010.

Ulaz je besplatan uz prijavu, ali je broj mjesta ograničen.

Preporuke i najbolje prakse za nadogradnju na SharePoint 2010 – Predavač: Joel Oleson, Quest Software
   
Osnove o nadogradnji sigurno ste već čuli. Ovo predavanje dati će vam sve detalje o alatima, metodama i svim postojećim opcijama za prelazak na novu verziju SharePointa. Pridružite se najpoznatijem svjetskom SharePoint predavaču, Joelu Olesonu na ovom jedinstvenom predavanju sa mnogo trikova, savjeta i  uputa.

Najbolje prakse za virtualizaciju SharePoint 2010 farmi – Predavač: Michael Noel, Microsoft MVP, Convergent Computing
   
Virtualizacija SharePoint farmi već je odavno podržana, na ovom predavanju saznat ćemo više o mogućnostima i najboljim praksama virtualizacije, dostupnim alatima i platformama i načinima postizanja visoke dostupnosti s SharePoint farmama.

Arhitektura informacija za SharePoint Server 2010 – Predavač: Paul J. Swider, OneClickSolutions

SharePoint 2010 sustav je koji sadržava funkcionalnosti sustava za upravljanje sadržajem i sustava za izgradnju socijalne mreže. Na ovom predavanju naučit ćemo više o mogućnostima SharePoint u upravljanju dokumentima, taksonomijama, korisničkim prpfoilima i slično.

Prijave i više informacija: 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.