Dan otvorenih vrata Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu

Fotografija članka: Dan otvorenih vrata Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu

Dan otvorenih vrata osmišljen je na način da se učenicima završnih razreda srednje škole predstavi rad Fakulteta, njegovi studiji i smjerovi dok će se naši studenti upoznati s tvrtkama iz gospodarstva putem programa „Danas studiram, sutra radim“.

Oglas

Događanje će započeti okruglim stolom na kojem će o mogućnostima studija te perspektivom nakon diplomiranja raspravljati prodekanica za nastavu i studente izv. prof. dr. sc. Štefica Mrvelj, g. Dražen Ratković, predsjednik Savjeta Fakulteta, g. Krešimir Vidović, tvrtka Ericsson Nikola Tesla  i g. Vlado Bužanić, tvrtka Markiva projekt.

Učenicima srednjih škola organiziranim turama prezentirat ćemo znanstveno-istraživački rad sljedećih laboratorija: Laboratorij za kontrolu zračne plovidbe, Laboratorij Zavoda za aeronautiku – aerotunel, Laboratorij za sigurnost željezničkog prometa, Laboratorij Zavoda za cestovni promet gdje će se prezentirati i Zavod za prometno tehnička vještačenja, Laboratorij Zavoda za prometnu logistiku, Laboratorij zavoda za ITS te laboratorij Zavoda za IKP. U objektu 71 učenici će imati priliku vidjeti maketu željeznice. Na velikom parkiralištu svoja vozila prezentirat će Zavod za prometnu signalizaciju.

Program „Danas studiram, sutra radim“ na kojem će se predstaviti 14 tvrtki, većinom iz Savjeta Fakulteta prometnih znanosti. Program „Danas studiram, sutra radim“ osmišljen je na način da se tvrtke koje zapošljavaju diplomirane inženjere prometa predstave prvenstveno studentima viših godina.

Popis tvrtki koje će se predstaviti na Danima otvorenih vrata je sljedeći: Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Croatia Airlines, Kaufland Hrvatska,  CARNET, Cargo Partner, HŽ Putnički prijevoz, HŽ Infrastruktura, HŽ Cargo,  Mireo, HAC ONC,  HAKOM, Končar, Croatia Bus i Hrvatske ceste.

Dan otvorenih vrata Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu održat će se 11. listopada. Lokacijske podatke potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.