Dan IBM softvera održat će se 5. svibnja

Racunalo.com foto

Dan IBM softvera održat će se 5. svibnja

Tijekom jednodnevne konferencije IBM-ovi domaći i međunarodni predavači predstavit će svoja iskustva i najnovija rješenja zasnovana na IBM-ovim tehnologijama koja pomažu u unapređenju i rješavanju poslovnih procesa.

U proteklom razdoblju IBM je ostvario brojne akvizicije softverskih tvrtki poput Telelogica, Cognosa i ILOG-a te mnogih drugih čime je povećao portfelj svojih softverskih proizvoda učvršćujući poziciju IBM-a kao jednog od najvećih proizvođača poslovnog softvera u svijetu.

IBM pruža podršku korisnicima na dinamičnim i iznimno konkurentnim tržištima, koja od organizacija zahtijevaju brzu prilagodbu i analizu podataka, čija količina iz dana u dan eksponencijalno raste. IBM-ov pristup temelji se na integraciji podataka, sadržaja, informacija, poslovne inteligencije i sustava upravljanja. Promatrajući podatke kao nešto od strateškog značaja, informacije se mogu koristiti za stjecanje prednosti pred konkurentima ili za transformaciju načina poslovanja organizacije.

Najveći dio prodaje IBM-ovog softvera temelji se na middlewareu, odnosno specijaliziranim softverima za temeljne elemente elektroničkog poslovanja koji povezuju razne sustave, poslovne procese, aplikacije, ljude i podatke. IBM-ova softverska ponuda dolazi kroz pet obitelji proizvoda: WebSphere, Tivoli, Lotus, Rational i Information Management, a na Danima IBM softvera posebno će biti istaknuti dosad najuspješniji proizvodi, kao i najzanimljiviji softverski proizvodi u budućnosti.

Posebna pozornost ovogodišnjeg Dana IBM softvera bit će usmjerena na IBM Smarter Planet, niz IBM-ovih pametnih rješenja i usluga pomoću kojih tvrtke i pojedinci mogu održati korak s novim izazovima današnjice te pronaći načine kako usmjeriti investicije prema prepoznavanju novih izvora gospodarskog rasta.

Ovogodišnji Dan IBM softvera, ključni događaj IBM Softver grupe, održat će se 5. svibnja u Hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.