D-Link Wireless N Day & Night Pan Tilt Cloud WiFi kamera – poslovna razina nadzora u domu

Fotografija članka: D-Link Wireless N Day & Night Pan Tilt Cloud WiFi kamera – poslovna razina nadzora u domu

Praćenje kretanja, kontrola posredstvom mydlink kao i infracrvena vidljivost pomažu korisnicima da stalno drže na oku sve u svom domu i i to 24 sata dnevno.

Oglas

D-Link je predstavio Wireless N Day & Night Pan / Tilt Cloud kameru koja proširuje domet Wi-Fi mreže i omogućuje kućnim korisnicima slobodu da prate stvari koje vole bilo kada, bilo gdje.

Kako bi omogućila povezivanje na više uređaja u kući, kamera se ponaša kao bežični dodatak koji pomaže povezivanju unutar kuće za prijenosne uređaje i dodatne kamere. Wireless N Day & Night Pan / Tilt kamera (DCS-5020L) omogućuje rad “u oblaku” (cloud), tako da joj se može pristupiti daljinski preko mydlink™ aplikacije. Ona se okreće i naginje kako bi se povećala oblast pokrivena samo jednom instalacijom i uključuje infracrveno osvjetljenje za rad u noćnim uvjetima.

Ova kamera uključuje Wi-Fi repeater mode i može proširiti dostupnost bežičnog signala na cijelu kuću kao i da radi bez kabelske internet konekcije. Ona također podržava D-Linkovu tehnologiju nulte konfiguracije što znači da je set-up potpuno automatski kada se povezuje na kompatibilan D-Link ruter.

Pošto kamera omogućuje rad “u oblaku” (cloud), izravni video klipovi mogu se gledati bilo kada preko mobilnih uređaja s internet konekcijom kao što su smartphone ili tablet računala. Ovo je omogućeno jednostavnom instalacijom besplatne mydlink™ aplikacije, koja je dostupna na App Store-u i Google Play ili logiranjem na sigurnom mydlink™ portal preko tražilice.

Duševni mir je osiguran zahvaljujući dodatku detekcije zvuka i pokreta, a infracrveni LED-ovi daju jasne slike u svim uvjetima osvjetljenja pa čak i u potpunom mraku. Štoviše, ako je određena oblast interesantna za detekciju pokreta ugrožena, ili se prevrši određeni prag zvuka, automatski se šalje emailom upozorenje i fotografija ili video klip vlasnicima objekata, omogućujući im da poduzmu hitne akcije.

D-Link Wireless N Day & Night Pan Tilt Cloud 02

Ključne karakteristike D-Link PTZ Day/Night Cloud kamere (DCS-5020L) uključuju:
–  Real-time H.264 i MJPEG kompresiju
–  Mehaničko okretanje i naginjanje za nadzor u krugu od 360°
–  Daljinski video nadzor i snimanje
–  CMOS senzor visoke kvalitete za odličnu kvalitetu slike
–  Ugrađeni IR LED za snimanje videa u uvjetima slabog osvjetljenja
–  Ugrađeni ICR za precizan color video
–  Detekciju razine zvuka
–  Slanje snimaka na FTP ili na e-mail
–  UPnP Port Forwarding & DDNS podrška za mrežnu konfiguraciju
–  WPS podršku
–  Bežičnu 802.11n konekciju
–  Extender mode povećava pokrivenost wireless signalom
–  mydlink vezu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.