Cubot F1 sportski pametni sat na posebnoj akcijskoj prodaji na Geekbuyingu

Fotografija članka: Cubot F1 sportski pametni sat na posebnoj akcijskoj prodaji na Geekbuyingu

Modernog i lijepog dizajna te moćnih karakteristika koji će oplemeniti vaš svakodnevni život, to je novi Cubot F1 koji se po osjetno sniženoj cijeni nalazi na posebnoj promotivnoj stranici na Geekbuyingu, a iskopali smo i kupnski kod.

Oglas

Današnji moderni pameti satovi su vrlo moćni i tehnološki napredni s jedne strane, dok su cjenovno povoljni i vrlo privlačni po vanjskom izgledu. Isto tako, Cubot F1 pametni sat je i vodootporan u skladu s IP67 certifikatom, a brojne nove funkcije omogućuju vam vrlo precizno praćenje vaših dnevnih aktivnosti. Pronašli smo ga na posebnoj promotivnoj stranici na , na kojoj ćete pronaći još neke zanimljive akcijske ponude.

Neke od zgodnih mogućnosti su podsjetnik kako predugo sjedite i kako biste se malo trebali kretati, kao i podsjetnik kako trebate popiti vode, oboje je vrlo značajno za vaš svakodnevni život i rad. Svi radimo puno i sjedimo puno, kretanje i redovito ispijanje vode može pomoći vašem zdravlju.

Od nekih osnovnih mogućnosti spomenimo praćenje vaših različitih sportskih aktivnosti (trčanje, biciklizam, , planinarenje, hodanje), a ugrađen je i precizni čitač otkucaja srca koji radi 24/7, kao i uvijek korisna štoperica. Sve možete pratiti preko 1,2 inčnog ekrana okruglog oblika, a koji će se na suncu posvijetliti i biti čitljiv. Ugrađena je baterija od 240 mAh, a zahvaljujući FSIN ekranu niske potrošnje može potrajati i do 30 dana.

Ugrađen je i GPS tako da ćete i lokacijski moći pratiti vaše aktivnosti, a zahvaljujući bežičnoj Bluetooth vezi s vašeg pametnog sata (Android, iOS) možete preuzimati telefonske pozive, tekstualne poruke i druge notifikacije. Isto tako, preko posebne aplikacije koju ćete instalirati na vaš pametni telefon, a koja će detaljno i statistički pratiti vaš svakodnevni napredak.

Sve dodatne detalje o Cubot F1 pametnom telefonu možete pronaći na gdje mu je cijena prepolovljena na samo 44,99$. No, može i jeftinije – ako u polje za kuponski kod upišete “RNJTWOAF” cijena će se spustiti na samo . Ako nas pitate, ovo je mala cijena za veliku slobodu kretanja… :)

Spomenuli smo i kako se na posebnoj pronaći ćete još neke zanimljive pametne satove i pametne narukvice, a koji nam se čine interesantni. Među njima pronalazimo vrlo zanimljive modele kao što su Makibes G03S, Lynwo M7, DM78, Makibes HR1 i drugi. Svakako posjetite , bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.