Cubii, eliptična mašina za fitness stane ispod radnog stola Kickstarter

Fotografija članka: Cubii, eliptična mašina za fitness stane ispod radnog stola Kickstarter

Kažu kako će Cubii biti jeftin, elegantan, cjenovno povoljan i ergonomski osobni trener koji se integrira s aplikacijom na vašem mobilnom uređaju.

Oglas

Vjerojatno i mnogi od vas koji ovo čitate sjedite satima za svojim radnim stolom… i valjda radite :) No, jeste li znali da upravo takva vrsta naizgled neopasnog rada može prouzročiti ozbiljne zdravstvene tegobe, pa čak i skratiti život. Postoje neke metode koje vam pomažu kod dugotrajnog sjedenja, kao što je pilates lopta. No, jedno od zanimljivih rješenja mogao bi biti upravo Cubii.

Cubii je mini-eliptični stroj koji možete bez problema smjestiti ispod svog radnog stola. Možete podešavati težinu (otpor) i vrlo je jednostavna za korištenje. Što je najbolje, postoji i posebna aplikacija koja povezuje s vaš mobilni uređaj (android, iOS) s Cubii strojem (preko Bluetootha).

Cubii je malen i lako prenosiv, težak je tek 11,36 kilograma i lako ćete ga staviti u gepek bilo kojeg automobila. Ovaj Kickstarter projekt se zaključava sutra. Tražili su 80.000$, a dobili gotovo 300.000$. Detalje možete vidjeti i preporučujemo da ih pogledate na njihovoj .

 

Cubii će se prodavati po cijeni od 349$ (preko Kickstartera 279$), a prve se isporuke se očekuju u siječnju 2015. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.