CUBE TALK 10 novi 10,1 inčni tablet solidne konfiguracije za siću

Fotografija članka: CUBE TALK 10 novi 10,1 inčni tablet solidne konfiguracije za siću

Sve su češći tableti čija je cijena ispod 200$, a vrlo su hardverski i dizajnerski atraktivni. U tu kategoriju spada i novi CUBE TALK 10 tablet.

Oglas

Kompanija je već ranije predstavila manji 9 inčni istoimeni tablet, a sada su se pohvalili i s novim CUBE TALK 10 modelom koji ima 10,1 inčni HD IPS ekran rezolucije 1280×800 točaka (omjer 16:10). Vizualno, nalikuje na mnoge druge, no cjenovno je daleko ispod većine.

Kao procesor su za CUBE TALK 10 tablet odabrali MediaTekov 4-jezgreni MT8382 procesor na 1,6 GHz (ARM Cortex-7), uz Mali-400 MP2 na 500 MHz. Ugrađeno je 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za pohranu podataka. Standardno podržava WiFi, Bluetooth te podržava SIM karticu, odnosno WCDMA/3G/GSM. Nekako imamo osjećaj kako je tablet po karakteristikama sličniji nekom 7 inčnom modelu.

Na slikama možete primijetiti kako je, kao što smo već spomenuli, po izgledu vrlo sličan mnogim drugim tabletima, osim što je ponešto tanji, djeluje dosta elegantno iako ima veliki 10 inčni ekran.

Sigurno vas zanima i cijena CUBE TALK 10 tableta, a ona je vrlo povoljna, samo 145$. Više detalja o tabletu potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.