CS Security Day 2016 – sigurnost važnija nego ikad!

Fotografija članka: CS Security Day 2016 – sigurnost važnija nego ikad!

Na CS Security Day 2016 konferenciji su kompanije za informatičku sigurnost predstavile gospodarstvenicima izazove i rješenja za infrastrukture u organizaciji CS Computer Systemsa.

Oglas

Tvrtke FireEye, F5, VMware, Microsoft, Cisco i Check Point, vodeće u svijetu u domeni otkrivanja i sprečavanja naprednih kibernetičkih prijetnji, predstavile su se hrvatskim gospodarstvenicima u srijedu u Zagrebu. Domaći partner ovih informatičkog giganta, CS Computer Systems, organizirao je security day pod nazivom „Sigurnost,važnija nego ikad“ , a pozivu da čuju na koji način zaštititi poslovanje u 21. stoljeću odazvalo se više od sto članova uprava vodećih hrvatskih kompanija, IT managera te uvaženih stručnjaka za sigurnost.

Da je sigurnost danas važnija nego ikad ukazuju kibernetički napadi koji postaju sve sofisticiraniji, a napadači visoko motivirani i financirani od strane različitih interesnih grupacija. Tako  tradicionalni sustavi zaštite dizajnirani za stariju generaciju prijetnji nemoćni su poslovanju pružiti potrebnu zaštitu. Za kompanije pouzdani sustavi sigurnosti ne znače samo višu kvalitetu usluge već i velike uštede u poslovanju.

Danas kada je sigurnost važnija nego ikad, klijentima možemo ponuditi rješenja na najvećoj razini. U CS Computer Systemsu nastojimo razumjeti poslovne potrebe naših klijenata te im predložiti poslovna i tehnološka rješenja koja će unaprijediti njihovo poslovanje i odgovoriti na izazove, usko surađujući s našim partnerima, globalnim liderima u tom području.
– Paško Labura, direktor CS Computers Systemsa

Kompanije koje su sinonim za informatičku sigurnost danas, predstavile su svoja rješenja koja su kroz partnerstvo dostupna u Hrvatskoj. Lokalni partner, CS Computer Systems, jedan je od vodećih sistem integratora na hrvatskom tržištu koji sofisticiranom tehnologijom i naprednim rješenjima omogućava kompanijama da zaštite vlastite, ali i podatke svojih korisnika i partnera od malicioznih napada.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.