CROZ nacionalni prvak na European Business Awards natjecanju

Fotografija članka: CROZ nacionalni prvak na European Business Awards natjecanju

Tvrtka CROZ d.o.o. je na natjecanju European Business Awards proglašena nacionalnim prvakom u kategoriji kompanija do 25 milijuna eura prihoda.

Oglas

Proglašenje dobitnika najvećeg europskog natjecanja koje promiče poslovnu izvrsnost te najbolje prakse u europskoj poslovnoj zajednici održalo se u Palači Dverce u Zagrebu.

Nagradu, koja se dodjeljuje desetu godinu za redom, podupiru poslovni čelnici te akademski i politički predstavnici iz cijele Europe, a ove godine uključeno je više od 33.000 poduzeća iz čak 34 države. Nakon prve faze natjecanja odlukom neovisnog panela sudaca, nagrada je dodijeljena CROZ-u. CROZ je ocijenjen na osnovu temeljnih vrijednosti EBA – inovacija, etika i uspjeh. Kao nacionalni prvak CROZ ulazi u drugu fazu natjecanja kao jedna od 30 uspješnih tvrtki u kategoriji prihoda do 25 milijuna eura. Druga faza natjecanja uključuje snimanje kratkog videa kojim će se tvrtke predstaviti, a pobjednik će biti proglašen na temelju broja glasova prikupljenih javnim glasovanjem. Završno događanje, European Business Awards Gala Final, održat će se sljedeće godine, 4. svibnja u Dubrovniku.

Na ovom događanju, drugom u seriji takvih u Europi, sudionici su se imali priliku predstaviti vodećim tvrtkama u svojim sektorima te čuti izlaganja gostujućih govornika, uključujući britanskog veleposlanika u Hrvatskoj, Andrewa Dalgleisha te Branka Tomaškovića iz tvrtke RSM Croatia, koja je ujedno sponzor natjecanja.

Više informacija o Nacionalnim prvacima te nagradi može se pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.