CROZ Code Quest – još jedna potraga za najboljim Java programerom

Fotografija članka: CROZ Code Quest – još jedna potraga za najboljim Java programerom

Zagrebačka tvrtka CROZ idućeg vikenda  organizira natjecanje u programiranju – CROZ Code Quest. Kako kažu – traže najboljeg programera u Javi.

Oglas

Natjecanje je namijenjeno studentima ili diplomiranim inženjerima, koji će imati priliku pokazati i testirati svoje vještine kodiranja, razmijeniti iskustva s drugim natjecateljima te iskusnim softverskim inženjerima iz CROZ-a. Ovogodišnje je natjecanje već treće zaredom, a različitim se zadacima pokušava približiti načinu rada na stvarnim razvojnim projektima te će se, za razliku od proteklih godina, programirati na Javi. Najbolji natjecatelji dobit će priliku raditi s vrhunskim timom CROZ-ovih stručnjaka, s perspektivom ljetne prakse i suradnje na dinamičnim i izazovnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pobjednik osvaja i nagradu, tablet Samsung Galaxy Note 10.1

Prvi CROZ Code Quest održao se 2012. godine, a nastao je iz ideje tvrtke CROZ da potakne kreativne, mlade programere koji su sami iz vlastitog zadovoljstva programirali kod kuće, za vlastite potrebe ili za prijatelje. Naime, razvoj softvera uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologijai upotrijebi na najbolji i novi način. A u tvrtki CROZ traže upravo takve pojedince – koju mogu i žele više. Da je ideja o natjecanju bila ispravna, pokazao je veliki interes studenata, od kojih su čak njih pet dobili priliku za rad u tvrtki CROZ, a za očekivati je kako će i ovogodišnje izdanje privući najambicioznije buduće programere kojima će ovo natjecanje biti vrijedan uvid u programersku praksu.

Više informacija potražite u .

CROZ Code Quest

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.