Croportal.net uz 5. rođendan zabilježio i stotisućitog korisnika

Fotografija članka: Croportal.net uz 5. rođendan zabilježio i stotisućitog korisnika

Croportal.net uz 5. rođendan zabilježio i stotisućitog korisnika

Više od 5, 5 milijuna učitanih stranica i 666 000 jedinstvenih posjetitelja u siječnju logičan su slijed sustavnog rada i strateškog planiranja AMZ-a koji se u ovoj godini, s postojećim portalima i stranicama, ali i novim internetskim projektima, planira pozicionirati kao jedna od vodećih kuća na hrvatskom online tržištu.

Povećanje broja jedinstvenih posjetitelja od gotovo 40% u odnosu na siječanj prošle godine te brojka od 100 000 registriranih korisnika ostvarena početkom ovog mjeseca najbolji su pokazatelj kako je hrvatsko online tržište spremno za moderan, interaktivan informacijski portal.

Filozofija Croportala zasniva sa na prikupljanju vijesti više od 75 relevantnih medijskih partnera putem RSS tehnologije, ali i korisnički dodanom sadržaju od strane surfera i blogera. Upravo se ovakav spoj „službenog“ i korisnički kreiranog sadržaja pokazao uspješnim modelom budući da su portal prepoznali brojni korisnici, medijski partneri, klijenti i oglašivači.

Croportal odgovara na potrebe modernih korisnika koji do korisnih informacija žele doći brzo i iz različitih izvora, neovisno o tome radi li se o izvorima službenih medija, manjih internetskih stranica ili specijaliziranih blogova.

Croportal.net uz 5. rođendan zabilježio i stotisućitog korisnika

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.