CroatiaFindMe iPhone aplikacija – klikom do tražene lokacije ili partyja u Hrvatskoj

Fotografija članka: CroatiaFindMe iPhone aplikacija – klikom do tražene lokacije ili partyja u Hrvatskoj

Korisnih aplikacija nikada dosta. CroatiaFindMe je vrlo jednostavna aplikacija koja korisnicima pruža pregršt informacija za jednostavnije kretanje i pronalaženje svega što vas zanima.

Oglas

Radi se o jednostavnoj “Point of Interests” aplikaciji (POI), a korisnicima kroz 27 kategorija pruža 16.000 lokacija – od bankomata, plaža, ambasada, benzinskih stanica, marketa, kioska pa sve do pošte i poštanskih sandučića. Korisnicima aplikacija CroatiaFindMe nudi i najbliže lokacije partyja kao i kulturnih događanja.

CroatiaFindMe iPhone aplikacija 02

Sve se lokacije prikazuju po kriteriju najbliže trenutne lokacije, sadrže sve kontaktne informacije i jednim klikom se navigira do željene destinacije. Uz sve to se nudi i pregršt turističkih informacija kao što su top 10 destinacija, važni telefonski brojevi, savjeti kod putovanja, informacije o geo lokacijama i povijesne činjenice o Hrvatskoj.

Kako bi turistima omogućili što ugodniji odmor i olakšali pretvaranje valuta tu je “Currency converter”, a u slučaju da se nešto mora zapisati tu je “notepad”. Naravno tu je i neizostavna komunikacija putem Facebook i Twittera gdje mogu podijeliti svoja iskustva.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.