Croatia Business Best Buy Award istraživanje – Combis najboji sistem integrator u Hrvatskoj

Fotografija članka: Croatia Business Best Buy Award istraživanje – Combis najboji sistem integrator u Hrvatskoj

U najnovijem Business Best Buy Award istraživanju, hrvatski poslovni korisnici najveći su broj glasova dali Combisu za najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o uslugama informatičke sistem integracije.

Oglas

Hrvatski “poslovnjaci”, u recentnom Business Best Buy Award istraživanju tržišta najveći broj glasova u kategoriji “Usluge informatičke sistem integracije” dali su tvrtki – Combis.

Ispitanicima – isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće pitanje: “Navedite naziv davatelja usluga informatičke sistem integracije (instalacija informatičke opreme, instalacija softvera, savjetodavne informatičke usluge i sl.) koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike i tvrtke – prema vašem osobnom iskustvu i/ili iskustvu vaših kolega:”

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji prema njihovom iskustvu, ili iskustvu njihovih kolega, nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o uslugama informatičke sistem integracije za poslovne korisnike i tvrtke.

Uvjerljivo najveći broj glasova ispitanika, a time i prvo mjesto u ovoj kategoriji, osvojio je – Combis.

O Croatia Business Best Buy Award istraživanju
Kompletno istraživanje Croatia Business Best Buy Award 2012/2013 provedeno je u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Europska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Anketiranje je provela švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association od 4. do 20. rujna 2012, metodologijom CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

U Croatia BUSINESS Best Buy Award istraživanju iz rujna 2012. sudjelovalo je 1.228 ispitanika – isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, predsjednici uprava, glavni direktori, članovi uprava, direktori sektora, rukovoditelji i sl.).

Osnovna je misija Best Buy Award istraživanja dobivanje uvida u iskustvo i percepciju korisnika o proizvodima i uslugama za koje se smatra da daju najbolji omjer kvalitete i cijene (tzv. bestbuy) od strane samih korisnika.

Cilj projekta i certifikata “Best Buy Award” je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim na hrvatskom tržištu roba i usluga.

Best Buy Award je projekt švicarske kuće ICERTIAS – International Certification Association kojeg u Hrvatskoj zastupa i provodi tvrtka Axios u partnerskoj suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.