Creative predstavio Zen Touch 2 media player

Fotografija članka: Creative predstavio Zen Touch 2 media player

ZEN linija prijenosnih media playera je dugo bila povezana s najvišom kvalitetom audio reprodukcije, i Creative Zen Touch 2 i dalje podržavati ovaj standard. Ali to nije sve što nudi. Ono što čini ovaj uređaj uistinu posebnim od ostatka je da možete izvršiti bežični stream glazbe na kompatibilne Bluetooth  slušalice ili zvučnike kao što su Creative-a ZiiSound D5 i WP-300, i surfati Internetom. 

Uz ugrađenu u 2MP kameru i bežični LAN, možete snimiti fotografije i video isječke i učitati ih na Facebook ili Twitter. Također, nema problema oko ostajanja u kontaktu s prijateljima putem e-maila s high-speed Wi-Fi, i slušati svoju omiljenu glazbu sve u isto vrijeme. 

Sa zenom Touch 2 i Android 2.1 operativni sustav, sada možete skinuti širok raspon aplikacije i igara s Interneta. Također podržava automatsku rotaciju i dodirni zaslon koji omogućuje zumiranje, gledanje fotografija i igranje igara.  
Uređaj je dostupan sa 8GB ili 16GB ugrađene memorije. Zen Touch 2 također dolazi s microSD utorom za microSDkartice.

ZEN Touch2 ostale specifikacija: 3.2” display 480 x 320 rezolucije/ dimenzije: 120 x 60 x 13mm/ WiFi 802.11 b/g/n/ akcelerometar/ video izlaz/Audiopodrška: MP3, AAC, WMA9, FLAC, OGG, ADPCM, MIDI, WAV, Audible Format/ Video podrška:H.264, MPEG4, WMV9, AVI/

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.