Coupon Storm – kuponski kodovi za svakoga, popusti do 20% na Geekbuyingu

Fotografija članka: Coupon Storm – kuponski kodovi za svakoga, popusti do 20% na Geekbuyingu

Pretražujući popularni Geekbuying webshop pronašli smo zanimljivu akcijsku stranicu koja se znakovito zove “Coupon Storm”, a koja donosi kuponske kodove za različite proizvode.

Oglas

Na posebno pripremljenoj promotivnoj stranici na vidimo jedan zajednički nazivnik, a to su kuponski kodovi koji su primjenjivi na različitim proizvodima. Kako bi se lakše snalazili proizvodi su složeni po kategorijama, a svaka od njih ima svoj vlastiti kuponski kod pomoću kojeg ih možete kupiti po sniženim cijenama.

Prva je kategorija s pametnim telefonima gdje ćete pronaći poznata imena kao što su Meizu M6 Note, Oukiel K3, Maze Alpha, LeEco Le Max 2 i mnogi drugi. Kuponski kod je istaknut iznad kategorije (“CELLPHONE”), a cijene će se automatski sniziti za 7%.

Slijedeća se kategorija odnosi na TV Box uređaje (Android i Windows) u kojoj ćete pronaći vrlo zanimljive modele. Nedavno smo imali upite i o Windows TV Box uređajima, tako da u ovoj kategoriji imate nekoliko zgodnih modela koji rade i na Windows 10 operativnom sustavu, kao i na Androidu. U kategoriji ćete pronaći i mini računala vrlo zanimljivih karakteristika.

Sve se to nalazi na istoj promotivnoj stranici na .

Kategorija je puno, prilika je puno. Slijedeća donosi tablet uređaje raznih veličina i mogućnosti, naravno i cijena. Slijedeća je kategorija sve popularnija, a odnosi se na leteće dronove, ima ih od onih malih i jeftinih od nekoliko desetaka dolara pa sve do moćnih dronova čija je cijena ozbiljna, ali i njihove mogućnosti.

Virtualna realnost je nešto što je već odavno oko nas, a neke vrlo zanimljive i moćne VR naočale možete uloviti po cijeni koja je niža 20%. Pametni satovi i narukvice su u slijedećoj kategoriji. a slijede razni elektronički gadgeti, periferija za računala, akcijske i druge kamere, te kamere za automobile za snimanje prometa.

Na kraju pronalazimo još dvije kategorije – jedna se odnosi na sigurnosne kamere za dom, a koje su postale vrlo popularne u posljednje vrijeme, a na kraju imate i neke tehnološki zgodne kućne potrepštine. Uglavnom smo vam samo nabrojili kategorije i mogućnosti, a sve detaljno možete pronaći na istoj promotivnoj stranici na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.