Cougar Attack X3 RGB mehanička tipkovnica za 110$

Fotografija članka: Cougar Attack X3 RGB mehanička tipkovnica za 110$

Iako je najavljena još u srpnju na sajmu Computex 2016 na Tajvanu, nova se Cougar Attack X3 RGB mehanička tipkovnica konačno pojavila u prodaji.

Oglas

Mehaničke tipkovnice su u posljednje vrijeme postale vrlo popularne – čvrste su i robusne, a i gameri ih vole zbog brzine i preciznosti. Nova Cougar Attack X3 RGB tipkovnica je praktički ista kao i istoimena Attack X3 tipkovnica, a razlikuju se u prvom redu po RGB osvjetljenju.

Na raspolaganju vam je devet različitih predefiniranih kombinacija boja, a naravno i sami možete postaviti svoju kombinaciju boja zahvaljujući posebnom Cougar UIX softveru. Osim preko softvera boje možete kombiniratii preko takozvanih shortcut tipki.

Tipkovnica koristi posebne Cherry MX RGB prekidače umjesto onih standardnih Cherry MX prekidača koje ćete pronaći u “običnoj” Cougar Attack X3 tipkovnici. Kućište je kombinacija aluminijskih i plastičnih materijala, kabel je dužine 1,8 metara, dok je tipkovnica dimenzija 467 x 170 x 40 milimetara i prilično je teška, čak 900 grama.

Za sada je Cougar Attack X3 RGB tipkovnica dostupna preko Amazona u Americi, a nadamo se kako će se uskoro pojaviti i globalno, jer nam se čini vrlo zanimljiva i kvalitetna. A cijena? 110$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.