Corsair K63 moćna mehanička tipkovnica odlična za gaming

Fotografija članka: Corsair K63 moćna mehanička tipkovnica odlična za gaming

Naravno, novu Corsair K63 tipkovnicu možete koristiti i u svakodnevnom radu, no najviše će je cijeniti upravo strasni ljubitelji video igara.

Oglas

Kompanija koja nam je puno poznatija po svojim odličnim memorijama, a koje znaju imati doživotnu garanciju, ponovo su napravili odličan posao i predstavili novu mehaničku tipkovnicu oznake Corsair K63. Radi se o kompaktnoj tipkovnici koja je slična kao i neke konkurentske, a prepoznatljiva je po tome što nema onaj numerički dio.

Sam dizajn je vrlo lijep i elegantan, a može se pohvaliti Cherry MX Red mehaničkim prekidačima, svim potrebnim multimedijskim tipkama i crvenim pozadinskim osvjetljenjem. Morate priznati, izgleda odlično, a u kompaniji tvrde kako je izuzetno kvalitetna.

Glavna snaga joj je i njena brzina – spomenute Cherry MX Red mehaničke tipke su izuzetno brze i mogu vam pružiti značajnu prednost u video igrama. Možda joj nedostaje RGB osvjetljenje tipki tako da ste ograničeni samo na crvenu boju, no jačinu osvjetljenja možete mijenjati kako želite.

S obzirom na kompaktne dimenzije lako je prenosiva tako da je idealna za gamerske turnire. Naravno, podržava i anti-ghost funkciju, a ugrađen je i Windows Key mod za zaključavanje kako bi se izbjeglo slučajno pritiskanje neželjenih tipki (Windows, Context Menu).

Za sada nije objavljena cijena Corsair K63 mehaničke tipkovnice, ali saznali smo kako će biti dostupna u cijelom svijetu kod ovlaštenih distributera, uz 2-godišnju garanciju. Kada? Uskoro… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.