Corsair K55 RGB i Harpoon RGB nova gamerska tipkovnica i miš

Fotografija članka: Corsair K55 RGB i Harpoon RGB nova gamerska tipkovnica i miš

Kompanija Corsair puno nam je poznatija po vrlo kvalitetnim memorijama, no u posljednje se vrijeme probijaju i na području PC periferije. Upravo su predstavili novu Corsair K55 RGB gamersku tipkovnicu i Corsair Harpoon RGB gamerski miš.

Oglas

Krenimo prvo od Corsair Harpoon RGB miša koji ima optički senzor osjetljivosti 6.000 dpi, zatim visokokvalitetne Omron prekidače (garancija na 20 milijuna klikova), ergonomski dizajn koji je prilagođen ruci, kao i nezaobilazno RGB osvjetljenje koje možete i podešavati. Spomenuta RGB svjetleća zona može se konfigurirati preko Corsair Utility Engine (CUE) softvera. Isto tako, i tipke su programibilne, što je već potpuno normalna stvar kod ovakvih miševa.

Corsair K55 RGB gamerska tipkovnica izgleda odlično. Ima 3-zonsko RGB pozadinsko osvjetljenje što možete vidjet i na slikama. Možete koristiti 10 predefiniranih kombinacija osvjetljenja tako da ćete dobiti impresivne svjetlosne efekte.

Tipkovnica ima i 6 programibilnih “macro” tipki, posebne tipke za zvuk i multimediju, Windows Key zaključavanje dok se igrate, a sviđa nam se i “odmorište” za ruke.

Corsair Harpoon RGB gamerski miš i Corsair K55 RGB gamerska tipkovnica dolaze s dvogodišnjom garancijom i kao kažu globalnom podrškom. Znamo i cijene – tipkovnica košta 69$, a miš 29,99$. Ovo nam se čini vrlo povoljno.

Dodatne detalje potražite na službenim stranicama.
gamerska tipkovnica
gamerski miš

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.