Coolpad Cool Play 6: baterija od 4.060 mAh, 6 GB RAM-a te dvostruka kamera

Fotografija članka: Coolpad Cool Play 6: baterija od 4.060 mAh, 6 GB RAM-a te dvostruka kamera

Na svjetskoj se smartfon sceni pojavio novi uređaj više srednje klase kojega kompanija Coolpad promovira kao gaming (igraći) pametni telefon.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu naziva Coolpad Cool Play 6 koji je sa svojim specifikacijama više srednje klase namijenjen ljubiteljima igara. Osim Qualcomm Snapdragon 653 proceosra ništa nam se drugo ne čini kao da spada u srednju klasu. Izdašnih 6 GB radne memorije, velika baterija kapaciteta 4.060 mAh te dvostruka stražnja kamera ovaj bi pametni telefon definitivno mogle svrstati i u high-end klasu.

S obzirom da je namijenjen gamerima, Coolpad Cool Play 6 prema navodima kompanije nudi ugrađenu tehnologiju kontrole temperature koja osigurava minimalno zagrijavanje uređaja i procesora čak i pri radu grafički teških igrica. Što se pak baterija tiče, njenih 4.060 mAh korisnicima osigurava do 252 sata rada na standby-u, do 9 sati surfanja Internetom te 8 sati pregledavanja video zapisa. Posebno je istaknuto kako će baterija izdržati i do 6 sati ekstremnog igranja igrica.

Ovaj pametni telefon dolazi sa metalnim unibody dizajnom te sa senzorom otiska prtsa koji je smješten na stražnjem panelu na kojem se nalazi i dvostruka glavna kamera sa Sony-jevim 13 MP senzorom te sa drugim crno bijelim senzorom. Glavna kamera ima objektiv od 6 elemenata, autofokus, dvostruku LED bljeskalicu te f/2.0 otvor blende. Za selfije je s druge strane namijenjena 8 MP prednja kamera. Spomenimo i kako Coolpad Cool Play 6 raspolaže 5.5-inčnim ekranom FHD rezolucije te sa 64 GB proširive interne memorije. Kao operativni sustav navodi se najnoviji Android 7.0 Nougat, a cijena je kompetitivna te iznosi nekih 217 američkih dolara.

Na žalost, Coolpad će po nekim informacijama ovaj uređaj prodavati samo u Kini, no mnogo se toga još stigne izmijeniti po pitanju dostupnosti do 16. svibnja kada dolazi u prodaju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.