Coolpad Cool M7 službeno: iPhone 7 Plus klon sa dvije 13 MP kamere i SD 625

Fotografija članka: Coolpad Cool M7 službeno: iPhone 7 Plus klon sa dvije 13 MP kamere i SD 625

U Kini je kompanija Coolpad službeno predstavila najnovijeg člana svoje Cool serije pametnih telefona.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu naziva Coolpad Cool M7 koji se prodaje putem stranice JD.com i to po cijeni od nekih 404 američkih dolara. Za navedenu cijenu ovaj pametni telefon nudi 5.5-inčni ekran 1080p rezolucije koji je prekriven danas već uobičajenim 2.5D zakrivljenim staklom. U svome se radu ovaj kineski pametni telefon oslanja na Qualcomm Snapdragon 625 procesor koji je uparen sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije.

Coolpad Cool M7 na stražnjoj strani dolazi sa 13 MP glavnom kamerom koja ima otvor blende f/1.8, dok se na prednjoj strani nalazi 13 MP selfie kamera sa otvorom blende f/2.2. Zanimljivo je kako Coolpad Cool M7 svojim dizajnom neodoljivo podsjeća na iPhone 7 Plus model. Tome posebno doprinosi kružna Home tipka smještena na prednjem panelu te položaj kamere na stražnjoj strani koja na prvi pogled izgleda kao da je riječ o dvostrukom modulu kamere.

Coolpad Cool M7 je smješten u aluminijsko unibody kućište, a u cijeli paket je uključen i senzor otiska prsta, USB Type-C port te Android 7.1.1 Nougat operativni sustav. Od opcija povezivanja navedena je između ostaloga i dual-band Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2 i 4G VoLTE podrška, a za autonomiju ovog pametnog telefona brine baterija kapaciteta 3.200 mAh.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.