Coolinarika – kuhajte i uz besplatnu aplikacija za Windows 8 i Windows Phone 8

Fotografija članka: Coolinarika – kuhajte i uz besplatnu aplikacija za Windows 8 i Windows Phone 8

Poznato je kako su kulinarske emisije jedne od najpopularnijih na TV-u. Ako tu priču preselimo u virtualni mobilni svijet, dobit ćete upravo ovo – aplikaciju za novo doba u novom Windows 8 okruženju.

Oglas

Tvrtka WEB Marketing razvila je jednu od prvih hrvatskih Windows 8 aplikacija za najnoviji Microsoft operativni sustav Windows 8. Aplikacija je pripremljena za jedan od najpopularnijih hrvatskih portala, Podravkinu Coolinariku. U svega nekoliko dana po puštanju u opticaj, Coolinarika je došla u vrh najpopularnijih besplatnih aplikacija na Windows Store-u za hrvatske korisnike, u društvu s planetarno popularnim aplikacijama kao što su Skype i Google Search.

Novi operativni sustav Windows 8 posebno je prilagođen ekranima na dodir pa je pregledavanje Coolinarike sasvim novo iskustvo za pratitelje ovog popularnog kulinarskog portala. „Razvoj ove aplikacije bio nam je poseban izazov jer smo među prvima imali priliku pripremiti sasvim novi proizvod za hrvatsko tržište. Prema prvim reakcijama i rastu broja korisnika možemo zaključiti da je posao dobro napravljen. Nadamo se da ćemo i ubuduće dobiti priliku pokazati svoje znanje i stručnost te raditi na razvoju nekog novog, inovativnog proizvoda“, istaknuo je Hrvoje Nekić, direktor operativnog poslovanja WEB Marketinga.

“Coolinarika je dobila modernu aplikaciju kroz koju je od sada, korisnicima operativnog sustava Windows 8, dostupan najveći i najpopularniji segment Coolinarike, a to su recepti. Time smo samo dodir daleko od naših korisnika koji koriste tablete, a čija je svakodnevna upotreba u porastu. Nadam se da će nastavak suradnje s Microsoftom i WEB Marketingom dati i u budućnosti kvalitetna i inovativna rješenja”, izjavila je Karmela Karlović, voditelj projekta Coolinarika.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.