Comping sigurno u budućnost

Fotografija članka: Comping sigurno u budućnost

Tim stručnjaka za sigurnost IT okruženja tvrtke Comping jučer je održao još jedan u nizu edukacijskih događanja namijenjenih razvojnim inženjerima aplikacija.

Oglas

Predavači su pedesetak prisutnih inženjera upoznali s osnovnim i naprednim konceptima sigurnosti programskog koda, validacije korisničkog unosa te s najčešćim sigurnosnim propustima koji se javljaju u aplikacijama. Osim tehnika provjere ranjivosti u teoriji i praksi, predstavljen je i niz načina na koji razvojni inženjeri ove probleme mogu ukloniti sami, a edukacija je također obuhvatila i deset najčešćih ranjivosti programskog koda napisanog na vodećim razvojnim platformama.

Compingov odjel za sigurnost IT okruženja formiran je početkom 2015. godine u skladu sa strategijom tvrtke kao i rastućom potrebom klijenata i tržišta za sigurnim i neprekidnim poslovanjem. Sigurnosni incidenti sve su veći i učestaliji, a visoko profilirani sigurnosni stručnjaci i specijalizirane tvrtke sve traženiji.

Visoka ekspertiza koja pruža kvalitetne i kompletne usluge i rješenja te dugogodišnje iskustvo članova tima u provjerama i procjenama sigurnosti, konzultacijama i realizacijama rješenja za mreže, IT sustave, web i mobilne aplikacije kao i u digitalnoj forenzici, zaslužni su za Compingovu realizaciju desetak sigurnosnih projekata kod domaćih i inozemnih klijenata iz telekomunikacijskog, financijskog i javnog sektora.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.