Comping potvrdio status HPE Platinum Partnera

Fotografija članka: Comping potvrdio status HPE Platinum Partnera

Comping je treću godinu zaredom potvrdio status Hewlett Packard Enterprise (HPE) Platinum Partner, što predstavlja najviši stupanj partnerskog odnosa s ovim globalnim računalnim divom.

Oglas

Ovaj se status dodjeljuje isključivo tvrtkama koje posjeduju široko znanje, niz certifikata iz cjelokupnog HPE portfelja te ostvaruju unaprijed zadane prodajne rezultate, čime svojim korisnicima nude najveću dodanu vrijednost.

Platinum Partner status ujedno potvrđuje poziciju Compinga kao jedne od najvećih i najeduciranijih partnerskih tvrtki u Hrvatskoj i regiji, što je rezultat dugogodišnjeg partnerskog odnosa te prije svega neprekinutog ulaganja u edukaciju i specijalizacije svojih zaposlenika. Ostvarenje željenog rasta i tržišni uspjeh tvrtke u današnje doba uvelike ovise o inovativnom pristupu, kreativnosti, iskoracima prema novim prilikama, kao i sposobnosti realizacije. Voditelji IT odjela danas imaju jednu od ključnih uloga u tvrtkama, a novo vrijeme donosi i nove izazove.

HPE-ov partnerski program ima četiri razine: Business, Silver, Gold i Platinum i svaka od njih ima specifičan set preduvjeta koje partner treba ispuniti, a krajnjim kupcima omogućuje lakše razlikovanje i intuitivniji odabir partnera u skladu sa vlastitim poslovnim potrebama.

Nastavljamo se fokusirati i jačati strateške segmente u kojima smo već dokazali konkurentnost na tržištu. Naša usmjerenost prema strateškom partnerstvu s HPE-om i dalje je ključna okosnica dugoročnih planova rasta i razvoja tvrtke Comping. Ovaj partnerski status, osim za Comping, donosi brojne pogodnosti i za sve naše korisnike, gdje željeni rast tvrtke te tržišni uspjeh danas uvelike ovise i o dodanim vrijednostima koje isporučitelji poslovnih rješenja, upravljanih servisa i infrastrukturnih rješenja omogućuju.
– Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.