Comping opremio informatičku učionicu OŠ Grigor Vitez u Zagrebu

Fotografija članka: Comping opremio informatičku učionicu OŠ Grigor Vitez u Zagrebu

OŠ Grigora Viteza jedinstvena je u Hrvatskoj po raznovrsnosti programa koje pohađaju učenici s teškoćama, tipičnog razvoja, te daroviti učenici.

Oglas

Nakon što je početkom ljeta donirao računala zagrebačkoj osnovnoj školi Grigora Viteza, Comping, jedna od najvećih ICT tvrtki u Hrvatskoj, nastavlja suradnju s ovom osnovnom školom u vidu potpunog opremanja njihove informatičke učionice.

Uz bojanje učionice, postavljanje svih potrebnih strujnih i mrežnih instalacija, Comping je, svjestan sve većeg izazova same sigurnosti djece na internetu, izradio i edukativne postere s porukama o sigurnosti koji se nalaze na zidovima informatičke učionice.

Podsjetimo, OŠ Grigora Viteza jedinstvena je u Hrvatskoj po raznovrsnosti programa koje pohađaju učenici a uz učenike s teškoćama i učenike tipičnog razvoja, posebnu pažnju škola posvećuje i darovitim učenicima te teži zadovoljiti potrebe svakog pojedinog učenika ističući njihove pozitivne strane, interese i uspjehe.

Ovom suradnjom, Comping nastoji biti odgovorni član društvene zajednice i pomaže najmlađim skupinama društva. Opremanje učionice informatičkom opremom, a potom i kompletno uređenje cjelokupne infrastrukture u učionici ima za cilj podizanje svijesti o uvođenju informatike u škole u što ranijoj fazi obrazovanja. Obzirom na trendove razvoja i zastupljenosti računala u svakodnevnom životu, domena informatike postaje sve važnija i ovo je naš doprinos praćenju tog trenda.
– Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga

Učenici i djelatnici škole s veseljem su dočekali svoju novouređenu učionicu. Uredan, uređen i opremljen prostor bitan je preduvjet kvalitetnog učenja, ali i stvaranja ozračja pripadnosti školi. Zahvaljujemo Compingu i veselimo se novoj suradnji te se nadamo da ćemo im se u budućnosti odužiti stvarajući društvo znanja, ali i pozitivnih ljudskih i društvenih vrijednosti.
– Vlatka Kovač, ravnateljica OŠ Grigor Vitez
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.