Comping i Infosys Finacle potpisali ugovor o suradnji

Fotografija članka: Comping i Infosys Finacle potpisali ugovor o suradnji

Comping, jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj i Infosys Finacle, dio EdgeVerve Systems-a, tvrtke u potpunom vlasništvu Infosys-a objavili su potpisivanje ugovora o suradnji.

Oglas

Comping se na taj način pridružio globalnoj partnerskoj mreži Infosys Finacle-a za distribuciju i primjenu Finacleovih softverskih rješenja za banke u Hrvatskoj i Sloveniji.

Infosys Finacle posjeduje veliko iskustvo u inovacijama i digitalnoj preobrazbi te dokazanu tehnološku izvrsnost. Njegov paket softverskih rješenja za bankarstvo uključuje osnovno bankovno poslovanje, analitiku, plaćanja, riznicu, blockchain tehnologiju i umjetnu inteligenciju.

Partnerska mreža Infosys Finacle-a omogućava Compingu korištenje Finacle-ove metodologije i resursa, nudeći bankama dosljedno visokokvalitetnu tehnološku platformu i iskustvo.

Potpisivanje ugovora o suradnji za bankovna rješenja Finacle Suite vrlo je važan korak u rješavanju izazova tehnoloških promjena s kojima se banke u ovim zemljama suočavaju. Ovaj ugovor dodatno jača našu suradnju s Infosys Finacle-om te omogućava rješavanja digitalnih potreba bankarskog tržišta. Kroz ovaj partnerski ugovor naši klijenti iz bankarskog sektora imat će priliku raditi s najboljim svjetskim stručnjacima i primjenjivati najbolje poslovne prakse.
– Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga
Ovaj strateški ugovor omogućuje EdgeVerve-u da i ubuduće predano pruža najbolje bankarske tehnologije, potpomognut Compingovim vrhunskim uslugama transformacije i isporuke financijskim institucijama na istočnoeuropskom tržištu. Comping dugi niz godina izgrađuje besprijekoran ugled u pružanju ključnih poslovnih tehnologija a sada svoje izvrsne odnose s bankama može dodatno osnaživati i pružanjem najbolje bankarske tehnologije na tržištu.
– Rich Longo, šef EdgeVerv-ovog odjela za globalne strateške saveze

Podsjetimo, Infosys je nedavno otvorio svoj prvi ured i razvojni centar u Karlovcu, a najavljuje i daljnje širenje poslovanja i globalnih IT usluga na istočnu Europu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.