Comminus novi SAP-ov partner

Fotografija članka: Comminus novi SAP-ov partner

Comminus novi SAP-ov partner

SAP je novu poslovnu godinu započeo ostvarenjem predviđene poslovne strategije i vizije usmjerene na proširenje kvalitetne partnerske mreže za područja posebnih gospodarskih interesa. U ime tvrtke Comminus ugovor je potpisao direktor tvrtke, Krešimir Radošević, dok je od strane SAP-a ugovor potpisao direktor Igor Dropulić. Potpisanim ugovorom tvrtka Comminus stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja SAP BusinessObjects rješenja.

U tržišnim izazovima koje posljednje dvije godine usmjeravaju globalno i lokalno tržište u dinamično poslovno okruženje, cilj gospodarskog opstanka snažno je fokusiran na korisnike i njihovo zadržavanje u okvirima postojećih i poboljšanih suradnji. Partnerski odnos između Comminusa i SAP-a ima za cilj korisnicima pružiti mogućnost iskorištavanja punog potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja i iskustva Comminusa na području poslovne inteligencije u namjeri postignuća optimalnih poslovnih rezultata. Utvrđenim partnerskim planom Comminusa i SAP-a korisnicima će se osigurati inovativna poslovna rješenja uz najmanje troškove i najveću poslovnu korist, povećat će im se vlastite aktivnosti i poslovni potencijal, a kvalitetom suradnje zajamčiti ubrzanje isporuka i poboljšanje poslovnih procesa.

Tvrtka Comminus osnovana je 2004. godine i od samih početaka aktivno je prisutna na hrvatskom BI (Business Intelligence) tržištu, te se tijekom godina promiče u predvodnika ovog brzorastućeg segmenta što pokazuju industrijska rješenja i korisnici kao što su One2Play, HG Spot, Nestle Adriatic, Ministarstvo znanosti obrazovanja i športa, Triglav osiguranje, niz domaćih i stranih banaka, osiguravajućih kuća i maloprodajnih lanaca. Prerastanjem informatičke industrije iz strogo hardverskog u dominantno softverski i uslužni segment, rasla je i potreba za specijaliziranim uslugama savjetovanja i implementacije visoko kvalitetnih rješenja i sustava, prilagođenih korisnicima, osobito njihovom menadžmentu. Inicijalne pretpostavke nužne za suverenost u ovoj domeni su konzistentno, visoko kvalitetno i etično upravljanje podacima. Upravo na tim pretpostavkama Comminus kontinuirano razvija i zapošljava niz visokokvalificiranih stručnjaka specijaliziranih za alate i usluge upravljanja podacima i razvija konkretna rješenja za podršku poslovnom odlučivanju i upravljanju. Jasno zacrtanom strategijom pružanja najboljih rješenja svojim korisnicima, a unatoč iznimno izazovnim i nepredvidljivim uvjetima na tržištu, Comminus je odlučio i ove godine nastaviti sa širenjem i investiranjem u nove programe i partnerstva poput ovog sa SAP BusinessObjects, što će mu svakako olakšati ostvarenje svojih poslovnih planova.

Comminus novi SAP-ov partner

„Ovaj partnerski ugovor sa SAP-om za SAP BusinessObjects rješenja za nas je još jedan značajan iskorak u kontinuiranom stremljenju ka poslovnoj izvrsnosti. Biti partner SAP-a znači ne samo zadovoljavati visoke kriterije i potencijal suradnje, već s druge strane imati pristup bazama znanja, metodologiji, procesima i specifičnom pristupu i zahtjevima pojedinih industrija ugrađenom u brojna SAP rješenja.

Ne manje važno, SAP BusinessObjects je potpuno komplementaran našoj strategiji i dokazanoj izvrsnosti u upravljanju podacima i izgradnji sustava za poslovno odlučivanje. Kroz SAP BusinessObjects program otvara nam se i pristup segmentu najzahtjevnijih korisnika koji su navikli na kvalitetu i spremni su investirati za pravo rješenje, a upravo to je ono što ovim partnerstvom i dobijaju.“ izjavio je Marijo Volarević, član Uprave i Izvršni direktor za Razvoj poslovanja Comminus d.o.o.

SAP BusinessObjects osigurava SAP-ovim korisnicima snažan prinos poslovnih koristi, omogućavajući pravovremeno i kvalitetno odlučivanje uz dublji uvid u podatke, a time i bolje predviđanje budućih događaja. Kako se alati i aplikacije BusinessObjectsa mogu povezati na bilo koji sustav odnosno izvor podataka, rješenja su iznimno jednostavna i laka za implementaciju, a osobito za uporabu. Osim toga, rješenja su dizajnirana kako bi tvrtkama omogućila da ojačaju procese odlučivanja, povećaju vrijednosti za svoje kupce i stvore održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. činjenica je kako SAP ima odličan izvještajni sustav pod nazivom SAP Business Warehouse (SAP BW), dok je kroz portfelj BusinessObjects rješenja dobio potpuno novu dimenziju koja je u cjelosti prilagođena poslovnim korisnicima od kojih se ne očekuje napredno poznavanje IT tehnologije. Današnji gospodarski i poslovni uvjeti zahtjevaju od tvrtki i pojedinaca koji su odgovorni za donošenje poslovnih odluka brzo, pravodobno i kvalitetno poslovno predviđanje. Upravo se portfelj rješenja BusinessObjectsa pokazao odgovarajućim za te moderne trendove, pri čemu će tvrtka Comminus kao partner za njegovu implementaciju odigrati ključnu ulogu u provedbi njihovih poslovnih predviđanja.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.