Combis se okitio nagradom Microsoft Country Partner of the Year

Fotografija članka: Combis se okitio nagradom Microsoft Country Partner of the Year

Microsoft je regionalnom sistem integratoru Combisu dodijelio prestižnu nagradu za izvrsnost u inovaciji i implementaciji rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama.

Oglas

Regionalni sistem integrator Combis primio je jučer u Washingtonu nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2014 for Croatia, priznanje američke kompanije za izvanredan rad te kvalitetnu i uspješnu suradnju u Hrvatskoj. Goran Car, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu primio je nagradu na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference), koja se od 13. do 17. srpnja održava u SAD-u i okupila je preko 16.000 sudionika iz više od 140 zemalja.

Microsoft Country Partner priznanja primila su 94 partnera, a izabrani su između 2.800 prijavljenih iz 117 zemalja širom svijeta. U tu je čast CEO Microsofta Satya Nadella upriličio prijem, kojem je nazočio i Goran Car kao predstavnik Combisa, jedne od nagrađenih kompanija.

Combis je Microsoftov Croatia Partner of the Year 2014 01

Priznanje za Microsoft partnera namijenjeno je partnerima koji su pokazali razvijenu ekspertizu, znanje i uspješne implementacije Microsoftovih rješenja tijekom prošle godine. Nagrada pokazuje da je Combis ostvario učinkovitu suradnju s Microsoftovim timom u Hrvatskoj, te se iskazao u inovativnosti, čime je povećao zadovoljstvo postojećih, ali i zadobio nove korisnike.

Na , koja je na rasporedu u rujnu u Šibeniku, krovne teme Istražite digitalni svijet = kreirajte novu poslovnu stvarnost uz mnoštvo drugih predavanja o novostima ICT industrije, bit će održano više predavanja o Microsoft rješenjima iz Combisa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.