Combis postao prvi Oracle partner za planiranje i budžetiranje u Cloudu

Fotografija članka: Combis postao prvi Oracle partner za planiranje i budžetiranje u Cloudu

Sistem integrator Combis postao je prvi Oracle partner za Hyperion Planning u Cloudu u Adriatic regiji, sofisticiranoj aplikaciji za poslovno planiranje i analitiku koja kombinira sve funkcionalnosti Oracle Hyperion Planninga s prednostima rada u Cloudu.

Oglas

Hyperion u Cloudu namijenjen je, kako postojećim Enterprise Performanse Management  (EPM) korisnicima kako bi razvili nove aplikacije ili postojeće prebace u Cloud, tako i korisnicima koji i dalje koriste excel za planiranje, budžetiranje i predviđanje, a žele unaprijediti svoje poslovne procese, reducirati broj proračunskih tabela, optimizirati i detaljizirati proces planiranja te skratiti vrijeme potrebno za izradu plana. Ovo rješenje jednostavno je za korištenje, snižava troškove, a sigurnost podataka je zagarantirana.

Zadržane su sve odlike Hyperion Planining aplikacije, a dodana je vrijednost Clouda, stoga korisnik dobiva prvoklasno rješenje za planiranje bez potrebe investiranja i održavanja hardvera te uz minimalni angažman IT korisnika. Uz činjenicu da zbog toga kapitalna investicija postaje operativni trošak kompanije, ali i zbog nižeg minimalnog broja korisnika nego za on premise rješenje, Hyperion u Cloudu je namijenjen kompanijama svih veličina te svim industrijskim granama.

Combis postao prvi Oracle partner za planiranje i budžetiranje u Cloudu

“Korištenjem Hyperion Planninga u Cloudu nestaju komplikacije u postupku planiranja i analiziranja poslovanja s kojom se uobičajeno susreću kompanije prilikom upravljanja brojnim excel tablicama. Ako uzmemo u obzir kako čak 84 posto financijskih direktora (CFO) diljem svijeta vjeruje da će kroz razdoblje od četiri godine pomoću Clouda obavljati polovicu svojih poslovnih transakcija, prema Gartnerovoj FEI CFO Technology studiji iz lipnja ove godine, jasno je koliko su današnjim modernim tvrtkama važna napredna IT rješenja u Cloudu. Combisova rješenja odgovaraju na aktualne i buduće potrebe kompanija koje traže kvalitetnije podatke, niže troškove i puno više funkcionalnosti”, zaključuje Žagar.

Na , krovne teme Istražite digitalni svijet = kreirajte novu poslovnu stvarnost uz mnoštvo drugih predavanja o novostima ICT industrije, bit će održana i prezentacija ovog rješenja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.