Combis od početka kolovoza 2012 posluje s novom Upravom

Fotografija članka: Combis od početka kolovoza 2012 posluje s novom Upravom

Na čelu Uprave Combisa ostaje Ivan Gabrić kao predsjednik, a Combis će nastaviti unapređivati i Leo Petrov, član Uprave za operacije zadužen za proizvode i usluge.

Oglas

Novopridruženi članovi su Mirela Šešerko, članica Uprave za operacije zadužena za razvoj poslovanja, Hrvoje Išek, član Uprave za prodaju te Robert Berišić, član Uprave za financije.

Sva tri pridružena člana Uprave dolaze iz HT-Hrvatskog Telekoma čime će se nesumnjivo povećati sinergijski efekt HT-a i Combisa, a samim time i unaprijediti efikasnost, povećati fleksibilnost te spremnost na promjene.

„Vjerujemo kako je jača poslovna suradnja s HT-om pravi odgovor na izazove koji su pred nama te da zajednički možemo kreirati nove usluge, napredna tehnološka rješenja za naše korisnike te posljedično unaprijediti ICT tržište. Sigurni smo kako će nova Uprava s jednakim uspjehom razvijati Combis, kao i dosadašnja.“ – izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa.

Kao članica Uprave za operacije zadužena za razvoj poslovanja, Mirela Šešerko će doprinijeti kreiranju novog proizvodnog portfelja Combisa te će u novom razvojnom razdoblju tvrtke dati potreban zamašnjak u postizanju boljih rezultata. Njena glavna zaduženja vezana su uz razvoj novih poslovnih proizvoda te unapređenje ICT strategije unutar HT Grupe.

Hrvoje Išek će biti zadužen za koordinaciju svih poslova direktno povezanih s korisnicima, definiranje i implementaciju zajedničke, Combisove i HT-ove, prodajne strategije te usklađivanje svih prodajnih aktivnosti.

Kao član Uprave Combisa za financije, Robert Berišić će biti odgovoran za kontroling, financije, računovodstvo, financijski sustav i procedure, nabavu i logistiku te općenito osiguranje potpore u daljnjem rastu i razvoju tvrtke.


Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.