Combis Neostartup try{code}catch hackathon – startup studentsko natjecanje na drugačiji način

Fotografija članka: Combis Neostartup try{code}catch hackathon – startup studentsko natjecanje na drugačiji način

I Combis se ubacio u startup priču. Odlučili su organizirati prvi hackathon try{code}catch, 24-satno studentsko programiranje s vrijednim nagradnim fondom i karijernim prilikama.

Oglas

Osim što natjecatelji mogu osvojiti vrijedne nagrade, natjecanje u programiranju try{code}catch možda će im omogućiti i zapošljavanje u Combisu.

Combis hackathon try{code}catch će se održat 9. i 10. travnja 2016. godine i u njemu mogu sudjelovati svi redovni i izvanredni studenti iz Hrvatske koji se prijave najkasnije do 31. ožujka 2016. godine.

Nagradni fond iznosi 32.000 kuna, nagrada za prvo mjesto je 4.000 kuna po natjecatelju u timu, drugo mjesto 2.000 kuna po natjecatelju, dok je za treće mjesto 1.000 kuna po natjecatelju u timu. Ostale informacije dostupne su na stranici hackathona try{code}catch.

Ove godine definitivno u fokusu imamo mlade. Stoga kontinuirano pružamo priliku za zapošljavanje razvojnim programerima koji donose svježu perspektivu, drugačiji pristup pri rješavanju problema i nove ideje. Kako bismo dali svoj doprinos razvoju što snažnijih generacija IT stručnjaka započeli smo niz aktivnosti, od suradnje s fakultetima tehničkih usmjerenja, podržavanja važnih studentskih događanja, organizacija studentskih praksi, stipendiranja budućih kolega.
– Leo Petrov, član Uprave Combisa za operacije zadužen za proizvode i usluge

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.