Combis najavio svoju 3. konferenciju u Zadru

Fotografija članka: Combis najavio svoju 3. konferenciju u Zadru

Combis najavio svoju 3. konferenciju u Zadru

Hrvatski sistem integrator Combis treću godinu za redom organizira Combis konferenciju, namijenjenu krajnjim korisnicima, koja će se i ove godine održati u Zadru u razdoblju od 20. – 22. svibnja.

Glavna tema ovogodišnje, trodnevne Combis konferencije je ”Strategija uspjeha”, a cilj je sudionicima predstaviti različite načine na koji ICT rješenja i usluge uistinu mogu doprinijeti kreiranju poslovne strategije. Iz cijelog programa odmah ćemo izdvojiti okrugli stol koji će se održati ujutro u četvrtak 21. svibnja, na temu "Imate li strategiju – strategija razvoja". Kako saznajemo, sudionike očekuje i 21 predavanje te brojne prezentacije i radionice.

”Combis konferencija postala je relevantan ICT događaj ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji, što potvrđuje rastući broj sudionika. Stoga smo se i ove godine potrudili organizirati jedinstven ICT događaj, idealan za razmjenu iskustava i znanja te poslovno povezivanje uz neformalno druženje.” – izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije.

Combis najavio svoju 3. konferenciju u Zadru

Sudionici su prošlu Combis konferenciju ocijenili visokim ocjenama te je čak 90% njih najavilo ponovno prisustvovanje konferenciji pa se i ove godine očekuje velik broj sudionika iz Hrvatske i regije. Podsjetimo se, prošle je godine na drugoj Combis konferenciji sudjelovalo oko 250 sudionika, što je rast od 14% u odnosu na prvu konferenciju održanu 2007. godine. Bez obzira na kriznu godinu, i na trećoj ovogodišnjoj konferenciji se očekuje oko 250 sudionika, uz još veću medijsku pozornost. Isto tako, očekuje se kako će kao i prošle godine oko 17% sudionika biti iz financijskog sektora, 7% iz državne uprave, a po 6% iz telekom sektora i industrije.

”Combis konferencija odgovara na potrebe i zahtjeve sudionika, krajnjih korisnika uglavnom iz područja financijskog i telekomunikacijskog sektora te državne uprave i industrije. Predstavljanjem raznolikih inovativnih rješenja, usluga i tehnologija, korisnicima želimo pokazati kako iskoristiti potencijale ICT rješenja na optimalan način te kako ih učinkovito usmjeriti prema ostvarenju poslovne strategije.” – izjavio je Nikša Petrušić, direktor sadržaja konferencije.

Tijekom tri dana trajanja Combis konferencije sudionici će biti u prilici prisustvovati brojnim predavanjima i zanimljivim studijama slučaja koje će se istovremeno održavati u tri dvorane. Također, sudionici će imati mogućnost uključiti se u raspravu u okviru okruglog stola na temu ”Imate li strategiju – Strategiju uspjeha?”.

Više informacija o Combis konferenciji potražite na .

Combis najavio svoju 3. konferenciju u Zadru

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.