Combis jedini u Hrvatskoj ima Oracle Communications Virtualized Core Network System specijalizaciju

Fotografija članka: Combis jedini u Hrvatskoj ima Oracle Communications Virtualized Core Network System specijalizaciju

Combisovi zaposlenici su prepoznati kao vrhunski eksperti u implementaciji i razvoju proizvoda u području Oracle Communications Virtualized Core Network System specijalizacije.

Oglas

Combis je ostvario još jedno vrijedno Oracle priznanje – Oracle Communications Virtualized Core Network System Company Specialization. Combis je tako prvi u Hrvatskoj postao nositelj ove nove i napredne Oracle specijalizacije za telekomunikacije.

Kako bi osigurali Oracle PartnerNetwork (OPN) status poput ovog, partneri moraju zadovoljiti niz strogih, specifičnih zahtjeva vezanih uz proizvode kao i znanje o poslovnim potrebama korisnika. Ovim  statusom Oracle je prepoznao Combis kao stručnjaka za pružanje usluga koju su bazirane na Oracle Communications Virtualized Core Network sustavu, kroz razvoj kompetencija, poslovne rezultate i dokazanu uspješnost.

Combisova specijalizacija korisnicima pruža sigurnost da je partner kvalificiran za definirane proizvode ili sektor industrije te da može uspješno razviti i implementirati specifično rješenje.

Network Function Virtualization (NFV) jedan je od najznačajnijih trendova u telekom industriji. NFV koncept kroz virtualizaciju mrežnih servisa omogućava veću agilnost u poslovanju, ali i uštede u operativnim troškovima. Umjesto postojećih integriranih hardverskih i softverskih rješenja,  softverske funkcije su izdvojene od hardverskog sloja i izmještene u testiran, pouzdan i virtualiziran podatkovni centar. Kroz automatizaciju i orkestraciju svih komponenti u sustavu se postiže agilnost u poslovanju.

Oracle isporučuje rješenja bazirana na standardiziranim komponentama i na otvorenim industrijskim standardima što operateru omogućuje veću slobodu u odabiru najboljih platformi koje nisu ovisne o dobavljaču.

O Oracle Communications Virtualized Core Network System specijalizaciji

Ova napredna Oracle specijalizacija obuhvaća Oracle Communication produkte za telekomunikacijska rješenja: Oracle Communication Session Border Controller, Oracle Communication Core Session Manager, Oracle Communication Evolved Communications Application Server, Oracle Communications Policy Management te Oracle Communications Session Monitor.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.