Combis implementirao Cisco ACI rješenje za naftnu kompaniju INA

Fotografija članka: Combis implementirao Cisco ACI rješenje za naftnu kompaniju INA

Radi se o najnaprednijem rješenju za podatkovne centre, Cisco ACI, a koje je Combis implementirao u hrvatsku naftnu kompaniju.

Oglas

Combis je implementirao je napredno softverski definirano rješenje (SDN) za podatkovne centre u naftnoj kompaniji INA pomoću kojeg je omogućeno najnaprednije upravljanje unutar podatkovnog centra.

Projekt se sastojao od implementacije Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) rješenja za upravljanje mrežnim okruženjem u podatkovnom centru te migracije servisa.

Combis je realizirao prvu implementaciju Cisco ACI rješenja u Hrvatskoj, koje je bez dileme jedno od najboljih sustava za transformaciju na softverski definiranu tehnologiju – tehnologiju budućnosti.

Prilagodba mrežnih i sigurnosnih postavki aplikacija dosad je bio zadatak koji je mogao potrajati danima ili čak tjednima. No, uz ovo rješenje automatizira se upravljanje unutar podatkovnog centra, u kojem se prilagodba mrežnih i sigurnosnih postavki aplikacija realizira u minutama. Ovim naprednim pristupom mreži omogućeno je najnaprednije upravljanje unutar podatkovnog centra, brzina i efikasnost.
– Domagoj Pehar, tehnički direktor Sektora IP komunikacija i sigurnosti u Combisu
Projekt smo realizirali zajedno s certificiranim timom u Combisu s kojim smo osigurali visoko dostupan podatkovni centar baziran na tehnologijama i opremi nove generacije. Mogućnost upravljanja kompletnim mrežnim okruženjem u podatkovnom centru s jedne točke znatno skraćuje vrijeme razvoja i implementacije novih aplikacija i servisa – što stvara najnapredniji data centar.
– Marko Galetić, rukovoditelj upravljanja mrežnom infrastrukturom u Plavom timu, kompaniji INA Grupe

Combis ima široku implementacijsku bazu u području podatkovnih centara, dugogodišnje iskustvo, certifikaciju te iznimni know-how.
– Mate Grbavac, sistem inženjer specijalist u Combisu i tehnički voditelj projekta u INA-i, nositelj svjetski prihvaćene CCIE Data Center certifikacije koja predstavlja najveće postignuće mrežne certifikacije u IT industriji
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.