Combis i IBM predstavili kako upravljanje podacima nikad nije bilo lakše

Fotografija članka: Combis i IBM predstavili kako upravljanje podacima nikad nije bilo lakše

Na današnjoj konferenciji odnosno zajedničkom eventu Combis i IBM su predstavili efi-kasnija i ekonomičnija rješenja za upravljanje podacima.

Oglas

Regionalni sistem integrator Combis predstavio je rješenja za upravljanje podacima, namijenjena svima koji moraju balansirati između zahtjeva za povećanjem sigurnosti uz istovremeno smanjenje troškova, a i sami znate – takvih je tvrtki sve više.

„Kako svaki rast tvrtke za sobom povlači i porast broja podataka, a time i povećanu potrebu za njihovom sigurnom pohranom, kreirali smo teme usmjerene ka poslovnim subjektima koji žele sigurno raspolagati jednim od svojih najvažnijih resursa – svojim podacima.“ – izjavio je Siniša Staničić, direktor Sektora IT infrastrukture iz Combisa.

Predstavljena su rješenja koja omogućuju visoku razinu zaštite podataka, kao što su IBM SAN Volume Controller rješenje za jednostavnije i efikasnije upravljanje resursima za pohranu po-dataka te Identity Management rješenje koje osigurava napredne funkcionalnosti kod uprav-ljanja korisničkim računima na svim razinama neke institucije ili tvrtke kroz cijeli radni vijek njenih korisnika, odnosno zaposlenika. Sudionici su mogli saznati više i o konsolidaciji te au-tomatizaciji ‘backup’ procesa u cilju efikasnijeg upravljanja resursima.

„Iznimno učinkovito i kvalitetno upravljanje korisničkim računima, kao i ljudskim resursima, je-dan je od prioriteta svake tvrtke u privatnom, ali i javnom sektoru, uključujući i državnu upravu, dok je stalna dostupnost IT usluga i podataka iznimno bitna, no jednako toliko i izazovna. Up-ravo smo stoga predstavili ona rješenja koja mogu realno pomoći tvrtkama da osiguraju visoku razinu svoje usluge.“ – naglasio je Staničić.

Sâmo događanje je završilo predavanjem o IBM WebSphere Portalu i Web Content Manage-mentu, kao sveobuhvatnom rješenju za održavanje kompleksnih web platformi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.