Combis i HT virtualizirali putničke kilometre autobusnog poduzeća APP d.d. Požega

Fotografija članka: Combis i HT virtualizirali putničke kilometre autobusnog poduzeća APP d.d. Požega

Combis je u suradnji s HT-Hrvatskim Telekomom u dioničkom društvu APP d.d. Požega implementirao novi IT sustav zasnovan na Microsoft virtualizacijskim tehnologijama.

Oglas

Cjelovito rješenje uključuje kompletnu IT infrastrukturu, kao i nove tehnologije te poslovne servise koji omogućuju veću produktivnost, fleksibilnost i kontinuitet poslovanja. Cijeli IT sustav izveden je na dva fizička poslužitelja te zajedničkom diskovnom sustavu, korištenjem Microsoftovih virtualizacijskih tehnologija, gdje su servisi važni za poslovanje implementirani na virtualnim poslužiteljima. Virtualizacijsko rješenje bazira se na arhitekturalno novom modelu koji osigurava visoku dostupnost u kombinaciji s unaprijeđenim alatima za upravljanje.

„HT i Combis izgradili su IT sustav koji, uz optimalnu investiciju, u potpunosti zadovoljava poslovne potrebe APP Požega. Novim IT sustavom dobili smo i nove IT servise koji predstavljaju značajno unapređenje u odnosu na prethodnu uslugu te svakako osiguravaju platformu za veću produktivnost.“ – izjavio je Domagoj Galić, voditelj IT-a tvrtke APP d.d. Požega.

Cjelovito rješenje uključuje i zaštitu podataka te funkcionalnosti sustava, kao i adekvatan nadzor svih elemenata IT infrastrukture i servisa, što administratorima omogućuje kvalitetniji uvid u stanje sustava.

„Ovakvo rješenje idealno je za tvrtke koje imaju manje od sto korisnika IT sustava, odnosno one kojima je potrebno do desetak virtualnih poslužitelja. Naime, uz relativno malu investiciju, APP d.d. Požega dobio je dugoročno stabilnu i lako proširivu platformu na koju u potpunosti može osloniti svoje poslovanje u budućnosti.“ – izjavio je Goran Car, direktor Sektora sistemske podrške i integracije u Combisu.

Ovo je jedan od prvih projekata u kojem je do izražaja došao integrativni moment HT-a i Combisa. Tako je HT svom dugogodišnjem korisniku, tvrtki APP d.d. Požega osigurao proširenje seta usluga upravo zahvaljujući Combisu, svojoj tvrtki kćeri. HT i Combis, ovisno o specifičnim potrebama koje poslovanje neke tvrtke diktira, mogu isporučiti cjelovito komunikacijsko-informatičko rješenje po sistemu „ključ u ruke“ te osigurati usluge kompletnog održavanja sustava.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.