Combis Finance Day održan u Sarajevu – hrvatska tvrtka predstavila rješenja za financijske institucije

Fotografija članka: Combis Finance Day održan u Sarajevu – hrvatska tvrtka predstavila rješenja za financijske institucije

Regionalni sistem integrator Combis organizirao je Combis Finance Day, jednodnevno događanje namijenjeno financijskim institucijama u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Oglas

Da se ima čime predstaviti, Combis je već pokazao na nedavno održanom događanju istog naziva u Zagrebu, no ono što je kolege financijaše iz regije najviše zanimalo bile su teme vezane za poslovanje u oblaku, alate koji osiguravaju maksimalno približavanje klijentima te rješenja za optimalno upravljanje poslovnim procesima i planiranje poslovanja.

„Sve financijske institucije imaju imperativ zadržati svoje klijente te, naravno, privući nove. Kao da ovaj zadatak sam po sebi nije dovoljno zahtjevan, financijske institucije trebaju istovremeno odgovoriti i na izazov vrtoglavog razvoja tehnologije te pojačanog prihvaćanja tehnoloških noviteta od strane klijenata. Ne treba zanemariti niti gospodarske prilike koje pozivaju na štednju u vrijeme kada je nužno investirati. Combisova rješenja tu su upravo da pomire ove izazove.“ – izjavio je Damir Horvat, International Business Manager iz Combisa.

Tijekom Combis Finance Daya tako su predstavljena brojna tehnološka rješenja od onih koja omogućuju bankama da klijentima pristupe na njima najprihvatljiviji način kroz sve raspoložive kanale komunikacije, preko onih koja osiguravaju optimizaciju poslovnih procesa pa do najnovije virtualizacijske tehnologije koja donosi povećanje efikasnosti, jednostavnije održavanje i značajne uštede.

„Combis, kao jedan od vodećih regionalnih sistem integratora i pružatelj moderne informatičke i komunikacijske tehnologije, kontinuirano prati najnovije trendove, a iznimno dobro poznavanje specifičnosti bankarskog sektora legitimira nas kao istinskog strateškog partnera financijskih institucija. Upravo stoga već treću godinu zaredom organiziramo Combis Finance Day u Sarajevu kako bismo predstavili upravo ona tehnološka rješenja i usluge koje istinski mogu pomoći financijskim institucijama u BiH da unaprijede svoju uslugu.“ – zaključio je Horvat.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.