Cognita i NetAkademija potpisale ugovor o poslovnoj suradnji

Fotografija članka: Cognita i NetAkademija potpisale ugovor o poslovnoj suradnji

Cognita i NetAkademija potpisale ugovor o poslovnoj suradnji

Prošli tjedan, u Zagrebu mr. sc. Velimir Rajković, dekan Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Saša Dumić, direktor tvrtke Cognita iz Zagreba potpisali su ugovor o suradnji između Cognite i NetAkademije. Ove dvije institucije su najjače u regiji u području IT edukacije i Internet edukacije (e-learning) a udružile su snage kako bi zaposlenim IT profesionalcima ponudile fleksibilnost Internet edukacije i mogućnost rada na najsuvremenijoj opremi.

Zainteresiranim polaznicima odmah je dostupan trening za Cisco certifikate CCDP i CCNP, a ubrzo će biti dostupan trening za CCSP i CCVP certifikate. Za tvrtke, NetAkademija i Cognita nude prilagođene, tailor-made programe obuke za male grupe. Trening putem Interneta omogućuje smanjenu cijenu edukacije koja je bitna novim studentima i fleksibilnost prilikom slušanja predavanja koja je najvažnija zaposlenim IT profesionalcima. Osim e-learning materijala svi treninzi imaju laboratorijsku komponentu gdje polaznici imaju prilike primijeniti znanje na najsuvremenijoj, pet milijuna kuna vrijednoj, opremi NetAkademije.

Cognita i NetAkademija potpisale ugovor o poslovnoj suradnji

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.