Codeanywhere Shift Developer Conference 2016 – najavljeno 5. izdanje konferencije

Fotografija članka: Codeanywhere Shift Developer Conference 2016 – najavljeno 5. izdanje konferencije

Ovog je tjedna i službeno, na posebnoj konferenciji za novinare u Splitu, najavljena Shift Developer Conference. Isto tako, bilo je riječi i o Hackathonu koji je ove godine  vrijedan 150.000 dolara.

Oglas

Konferencija za novinare je održana u prostorijama Splitsko – dalmatinske županije, službeno je predstavljeno ovogodišnje, peto izdanje Codeanywhere Shift konferencije, koja je prethodnim izdanjima potvrdila svoju poziciju jednog od najvećih informatičkih događaja u jugoistočnoj Europi.

Osim Ivana Burazina, osnivača Shift konferencije, Shiftov značaj, doprinos lokalnoj zajednici i promicanju IT poduzetništva, predstavili su i:
o    Zlatko Ževrnja – župan Splitsko – dalmatinske županije
o    Ela Žižić – Pročelnica Službe za gospodarstvo, turizam, međunarodne i europske fondove, Grad Split
o    Tomislav Aljinović – direktor regije Split iz Splitske banke
o    Alijana Vukšić – direktorica Turističke zajednice grada Splita
o    Jurana Batovanja – zamjenica direktora Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije

1.200 posjetitelja, 150.000 tisuća dolara nagradnog fonda

Tradicionalno, Shift osim same konferencije koja će se održati 2. i 3. lipnja u HNK Split ispred 1200 posjetitelja, ima i natjecateljski dio – Shift Hackathon, koji prethodi konferenciji. Ukupna vrijednost svih nagrada ovogodišnjeg Hackathona je veća od 150.000 američkih dolara!

Shift Hackathon je natjecanje mladih i talentiranih programera koji prihvaćaju izazov razvijanja potpuno nove aplikacije po želji (tema je otvorenog tipa) u samo 24 sata. 20 timova će dobiti priliku prezentirati svoju aplikaciju posjetiteljima Shift konferencije i stručnom žiriju na glavnoj pozornici HNK Split te se boriti za primamljive nagrade međuostalim ispred investitora i investicijskih fondova, koji mladim programerima mogu pomoći pri realizaciji poslovnih ideja. Prijave za su još uvijek otvorene.

Elitni svjetski developeri su predavači na Shiftu

Amazon, Shazaam, Ericsson, Docker, Trello, GitLab, Intercom, Cloud66, Localytics, AutoDesk, Squarespace, Toptal i mnogi drugi dolaze u Split! Objavljena je potpuna lista , Shift je okupio elitne svjetske developere, koji su ujedno osnivači ovih najpoznatijih developerskih tvrtki današnjice u svijetu. Upravo oni na Shiftu drže predavanja o trendovima, iskustvima i izazovima koji su pred programerima danas te je ovo prava prilika za sve zaljubljenike u nove tehnologije da poslušaju što se novo sprema te kako su ovi giganti postali uspješni.

za Shift konferenciju su u prodaji, a sudionici Hackathona imaju privilegiju besplatno slušati sva predavanja u sklopu Shift konferencije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.