C@N PersonRecog tvrtke Citus osvojila Zlatnu medalju za inovaciju

Fotografija članka: C@N PersonRecog tvrtke Citus osvojila Zlatnu medalju za inovaciju

Na upravo završenoj 13.međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2015 hrvatska tvrtka Citus osvojila je zlatnu medalju za inovaciju C@N PersonRecog.

Oglas

Inovacija C@N PersonRecog rješava problem upravljanja računalnim korisničkim sučeljem na bazi analize digitalno utvrđenih obilježja ljudskog lica i tijela, određivanja dobi i spola osobe, u realnom vremenu, bez potrebe za stvaranjem baze slika izraza lica i tijela. Ova inovacija jedinstvena je u svijetu i u ovom trenutku ne postoji ništa slično ovom rješenju. Velike su mogućnosti primjene C@N PersonRecog rješenja u raznim branšama i industrijama.

Inovacija C@N PersonRecog je namijenjena za sljedeća područja tehnike:
– u sustavima za klasifikaciju prikaza digitalnog sadržaja
– u sigurnosnim računalnim sustavima
– za stvaranje konteksta u komunikaciji čovjek-računalo tzv. „kontekstne informacije“
– za praćenje/izvještavanje o korištenju računalnog sustava i slično

Veliko nam je zadovoljstvo, svake godine, doći na ARCA-u. Ova nagrada rezultat je rada cijelog Citus tima i izuzetno sam ponosan na njega. Veliki je uspjeh dobiti zlatnu medalju u ovako velikoj konkurenciji. Nagrade uvijek vesele i ovo je još jedna potvrda u nizu našem radu i upornosti te svakako poticaj našim strateškim partnerima da zajedno nastavimo ulaganje u razvoj i proizvodnju inovativnih IT proizvoda.
– Tomislav Bronzin vlasnik tvrtke Citus

Citusov tim, u proteklih 16 godina, diljem svijeta osvojio je preko 50 nagrada za inovacije koje je pretvorio u uspješne proizvode.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.