CLICO SEE postao ovlašteni distributer Juniper Networksa za SEE regiju

Fotografija članka: CLICO SEE postao ovlašteni distributer Juniper Networksa za SEE regiju

Novi poslovni ugovor Juniper Networksa i CLICO SEE omogućiti će jači plasman cjelokupnog portfelja proizvoda i usluga, uključujući i mrežne i sigurnosne proizvode, usluge i rješenja na SEE tržištu.

Oglas

Tvrtka CLICO SEE postala je ovlašteni distributer Juniper Networksa za SEE regiju, potvrdivši tako još jednom status regionalnog lidera među distributerima s dodanom vrijednošću (value added distributors) u području sigurnosti i infrastrukture. Juniper Networks jedan je od vodećih proizvođača mrežne opreme i usluga koji je do sada u SEE regiji bio prisutan uglavnom preko mreže svojih partnera.

Tvrtka Juniper Networks utemeljena je 1996. godine i u počecima svog poslovanja bila je usko orijentirana na razvoj i proizvodnju komunikacijskih uređaja visokih performansi. S vremenom je tvrtka proširila svoj fokus na sigurnost, nadzor, optimizaciju, softver i usluge te se danas smatra jednim od najrenomiranijih proizvođača u području vrlo zahtjevnih mreža. Svoju poziciju na tržištu Juniper Networks dodatno je učvrstio preuzimanjem kanadske tvrtke BTI Systems specijalizirane za mrežna rješenja u oblaku te povezivanje podatkovnih središta na manjim udaljenostima. Suradnja s tvrtkom CLICO SEE osigurat će Juniper Networksu bolje pozicioniranje na SEE tržištu, a s istom su zadovoljni i u tvrtki CLICO.

Tvrtka CLICO poznata je po pružanju vrhunskih sigurnosnih, mrežnih i upravljačkih proizvoda i usluga te izvrsnoj tehničkoj i prodajnoj podršci koju pruža svojim korisnicima. Osnovana je u Krakowu 1991. godine i spada među najveće specijalizirane distributere s dodanom vrijednošću na poljskom i istočnoeuropskom tržištu. Korisnicima nudi pred prodajnu, prodajnu i post prodajnu podršku te brojne neovisne i autorizirane tečajeve/edukacije, od kojih je najpoznatiji CISSP – Certified Information Systems Security Professional, međunarodno priznati stručni certifikat za profesionalce koji se bave sigurnošću informacijskih sustava.

Na tržište SEE regije CLICO je iskoračio otvaranjem regionalnih CLICO SEE ureda u svibnju 2015. godine u Zagrebu i u Ljubljani, a zatim i u Beogradu u siječnju 2016. CLICO SEE trenutno zapošljava tri stručnjaka u Zagrebu te dva u Beogradu i jednog u Ljubljani, a tržišta na kojima je tvrtka prisutna uključuju Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo, Makedoniju i Albaniju.

Svoju ulogu na SEE tržištu CLICO SEE jasno potvrđuje od samih početaka kroz niz realiziranih distribucija kao što su: A10 Networks, Acronis, Arista Networks, Aruba Networks, Elastica, Pulse Secure, Rapid7, STEALTHbits, Tufin, Ucopia te najrecentniji Juniper Networks. Ovakvim odabirom distribucija i partnerstava zaokružena je cjelokupna ICT ponuda tvrtke CLICO (koja uključuje i DC Virtualisation, Cloud, SDN, ICS/SCADA Security, Advanced WLAN, Cloud Apps Security, Security Orchestration itd.).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.