Clean Master za Android : čisti beskorisne datoteke i oslobađa memoriju [preporučamo]

Fotografija članka: Clean Master za Android : čisti beskorisne datoteke i oslobađa memoriju [preporučamo]

Budući je došlo vrijeme proljetnog čišćenja ne bi bilo na odmet da počistite i svoje smartphone od skupljenog “smeća”. Da, naši pametni telefoni se trebaju redovito čistiti poput PC računala od “smeća”, inače dolazi do usporavanja sustava, odnosno rada.

Oglas

Možda ste imali namjeru to učiniti ali niste imali pojma kako, mi bi vam preporučili Clean Master, specijalizirani  alat za tu namjenu koji smo ujedno i sami isprobali. Aplikacija je prilično učinkovita i što je najvažnije, jednostavna za korištenje. Dolazi u dvije verzije. Jedna je namijenjena iPhone korisnicima dok druga android korisnicima. Alat pomaže i osloboditi memoriju i upravljanje aplikacijama poput njihova uklanjanja. Na ovaj način smartphonei mogu biti uvijek održavani u najboljem stanju.

Na Android uređajima aplikacija čisti , tmp. datoteke, Cache (privremene datoteke stvorene od strane apliakcija) i povijest datoteka, uključujući povijest web preglednika, Google Play trgovine, Gmaila itd. Na taj način štiti privatnost. Dodatno, briše zaostale podatke od deinstaliranih aplikacija koje često ostaju u prostoru za pohranu.(npr. Gameloft igre).

Clean Master mežete preuzeti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.