Citus osvojio zlato i na Tajvanu

Fotografija članka: Citus osvojio zlato i na Tajvanu

Za svoj “C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition” sustav hrvatska je tvrtka Citus osvojila zlatnu medalju na upravo završenoj međunarodnoj smotri inovacija EXPO 2016.

Oglas

C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition je softverski modul koji omogućuje prepoznavanje spola i dobne skupine kod ljudi. C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition, prikuplja informacije u realnom vremenu, bez potrebe za stvaranjem baze podataka snimljenih slika ljudi te u djeliću sekunde, na bazi složenih matematičkih algoritama, izračunava dobnu skupinu te spol osobe.

Posebnost C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition rješenja je i ta što ne koristi slike osoba (nigdje se ne snimaju), nego se mjerenje obavlja u realnom vremenu, čime je zajamčena privatnost, anonimnost i sigurnost svake osobe/objekta mjerenja. Zahvaljujući tom pristupu velike su mogućnosti primjene ovog rješenja u svim branšama i industrijama.

Ova zlatna medalja je lijep i zlatan završetak 2016. godine. Konkurencija na Tajvanu je bila izuzetno jaka. Cijela 2016. godina nam je bila izuzetno dinamična. Započela je zlatno već u mjesecu veljači kada smo osvojili zlatnu medalju u Bangkoku. Ova nagrada rezultat je rada cijelog Citus tima, na koji sam izuzetno ponosan.
– Tomislav Bronzin vlasnik tvrtke Citus

Citusov tim, u proteklih 17 godina, diljem svijeta osvojio je preko 50 nagrada za inovacije koje je pretvorio u uspješne proizvode. Sve dobivene nagrade su potvrda velikog potencijala ovog rješenja za koje su i investitori i strateški partneri već pokazali veliki interes za ulaganje u njih.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.