Citus osvojio Tajland svojom C@N PersonRecog inovacijom

Fotografija članka: Citus osvojio Tajland svojom C@N PersonRecog inovacijom

Na izložbi inovacija i novih tehnologija IPITEX 2016 u Bangkoku, hrvatska tvrtka Citus osvojila je zlatnu medalju i specijalnu nagradu za inovaciju C@N PersonRecog.

Oglas

Na međunarodnoj izložbi inovacija i novih tehnologija IPITEX 2016 (International Intellectual Property, Invention, Innovation and Technology Exposition) u Bangkoku, Citus je osvojio dvije izuzetno vrijedne medalje i to:
– zlatna medalja NRCT, za rješenje C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition Software
– specijalna nagrada International Intellectual Property Network Forum (IIPNF), za rješenje C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition Software

Rješenje C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition Software je softverski modul koji omogućuje prepoznavanje spola i dobi/dobne grupe ljudi. C@N PersonRecog prikuplja informacije u realnom vremenu, bez potrebe za stvaranjem baze podataka snimljenih slika ljudi, te u djeliću sekunde, na bazi složenih matematičkih algoritama, izračunava vjerojatnost da se radi o određenom spolu, muško tj. žensko, te dobi/dobnoj skupini. Zahvaljujući tom pristupu velike su mogućnosti primjene ovog rješenja u svim branšama i industrijama.

Ovo je bio prvi nastup hrvatskih inovatora u Kraljevini Tajland. IPITEX 2016 je okupio 200 međunarodnih inovacija iz 17 zemalja, a to su: Kina, Kanada, Rusija, Iran, Poljska, Rumunjska, Indonezija, Malezija, Hong Kong, Filipini, Egipat, Ujedinjeni Arapski Emirati, Koreja, Tajvan, Ujedinjeno Kraljevstvo te više od 1000 domaćih tajlandskih inovacija. Ovaj izvanredni poslovni događaj održan je pod pokroviteljstvom Vlade Kraljevine Tajland te vladine organizacije National Research Council of Thailand (NRTC). U pet dana trajanja izuzetno dobro organizirane izložbe posjetilo ju je više od 100 000 posjetitelja.

Cilj izložbe bio je usmjeren k povezivanju i suradnji poslovne i akademske zajednice. Za vrijeme izložbe  ostvareni su i mnogi poslovni kontakti i dogovori, kako bi se što više komercijalizirale hrvatske inovacije.

Ove nagrade rezultat su rada cijelog Citus tima i izuzetno sam ponosan na Citus tim. Veliki je uspjeh dobiti i zlatnu medalju i specijalnu nagradu  u ovako velikoj konkurenciji kao što je bila u Tajlandu. To je stvarno fantastično! S tim više što smo po prvi puta nastupali u Tajlandu. Kada smo se spremali za Tajland znali smo da nas čeka velika konkurencija i doista bila je ogromna. Nagrade uvijek vesele i ovo je još jedna potvrda u nizu našem radu i upornosti te svakako poticaj našim strateškim partnerima da zajedno nastavimo ulaganje u razvoj i proizvodnju inovativnih IT proizvoda.
– Tomislav Bronzin vlasnik Citusa

Citusov tim, u proteklih 17 godina, diljem svijeta osvojio je preko 50 nagrada za inovacije koje je pretvorio u uspješne proizvode. Sve dobivene nagrade su potvrda velikog potencijala ovog rješenja za koje su i investitori i strateški partneri već pokazali veliki interes za ulaganje u njih.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.