CITUS i Tomislav Bronzin dobili su ZLATNU medalju za Protect@Work

Fotografija članka: CITUS i Tomislav Bronzin dobili su ZLATNU medalju za Protect@Work

CITUS i Tomislav Bronzin dobili su ZLATNU medalju za Protect@Work

Protect@Work je informacijski sustav koji omogućuje planiranje, provedbu i nadzor zaštite na radu uz povećanje sigurnosti radnika, značajne uštede pri nabavi i korištenju zaštitnih sredstava i povećanje produktivnosti radnika.

Inovacija aplikacije Protect@Work se sastoji od tri djela:
a)      Inovativno korisničko sučelje – vizualizacija poslovnih podataka
b)      Podrška za rad sa sporim ili povremeno dostupnim vezama
c)      Inteligentni sustav alarmiranja managementa
d)      Efikasna komunikacija – uspostava govornih veza, slanje poruka, provjera dostupnosti itd.

Sustav se bazira na dva patenta (PK20000817 i PK20010351A) te je do sada nagrađen Srebrnom medaljom na Britanskom salonu inovacija, British Innovation Show – BIS 2009, Zlatnom medaljom na INOVA-i 2008, a razvijen je na Microsoft platformi i koristeći Microsoft razvojne alate.

Protect@Work je potpuno pripremljen za rad na novom operativnom sustavu Windows 7, za što je i formalno dobio certifikat Windows 7 Logo.

Poslovnu vrijednost aplikacije je nedavno prepoznala i tvrtka Hewlett-Packard s kojom je CITUS d.o.o. nedavno potpisao Ugovor o eksluzivnoj distribuciji proizvoda u centralnoj i istočnoj Europi. Hewlett-Packard je prepoznao kvalitetu rješenja i moguću uštedu koju može donijeti klijentima na području kontrole opreme za zaštitu na radu u bilo kojoj industriji ili segmentu.

„Citus je jedna od najrenomiranijih Hrvatskih tvrtki u području razvoja aplikativnih rješenja. Potpisivanjem ugovora o suradnji HP je odlučio ne samo stati uz takvo rješenje nego se i aktivno uključiti svojim znanjima kao što su poznavanje Naprednih metoda integracija sustava ili upravljanjem projektima“, rekao je Nenad Marjanović, HP Enterprise Services.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.