Čitajte eNovine i poklanjamo vam VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartfone!

Fotografija članka: Čitajte eNovine i poklanjamo vam VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartfone!

Zahvaljujući našim prijateljima u MSAN Grupi i ovog će se Božića netko okititi novim VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartfone uređajima!

Oglas

Kao što smo i obećali, ponovo je pred vama zanimljiva i vrijedna nagradna igra u kojoj dijelimo ne jedan nego DVA SMARFTONA! Princip igranja nagradne igre je sličan kao što ste nedavno imali prilike igrati, a kada smo podijelili čak – tablet, gamersku tipkovnicu, PC video igru, web kameru, slušalice, antivirusne programe…

Inače, prvi smo u Hrvatskoj testirali jači VIVAX Smart Point X45 smartfon koji nas je ugodno iznenadio, a vrlo detaljnu recenziju možete pročitati na . Ako smo vas “zagrijali” za nagradnu igru, u što ne sumnjamo, znate što vam je činiti – sve detalje oko nagradne igre potražite ovdje… i budite vrijedni:)

Čitajte eNovine i poklanjamo vam VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartfone!

Što su eNovine i kakav sadržaj nude?
eNovine su vrsta newslettera, ali s drugačijim i bogatijim sadržajem. Ukoliko ste prezaposleni i ne stignete svakodnevno posjećivati naš portal i pratiti najatraktivnije tehnološke novitete, ne brinite! Pretplatite se i svakog vam petka na email šaljemo eNovine koje sadrže najčitanije tjedne novosti s Racunalo.com portala (laptopi, tableti, smartphone uređaji, testovi, poslovanje, sigurnost, Internet, softver, IT lifestyle…).

eNovine sadrže:
– najbolje vijesti s Racunalo.com portala objavljene u tekućem radnom tjednu
– pregled ICT evenata u narednom tjednu () – kvalitetnije planirajte svoj radni tjedan
– nagradni natječaji u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade (ovaj puta čak dva smartfona!)

Što još čekate? Ne košta vas ništa, pretplatite se već sada (nema dodatne registracije!), čitajte novosti i osvojite poklone! Pravila nagradnog natječaja nalaze se na .

I na kraju još jedan “teaser” – i u 2014. godini imamo odlične najave naših brojnih partnera, bit će brdo sjajnih poklona! Vrijedi redovito pratiti Racunalo.com portal, bit će tu još puno drugih noviteta! Stay tuned… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.