Čitaj eNovine i osvoji poklone – pokrenuli smo elektronske novine!

Fotografija članka: Čitaj eNovine i osvoji poklone – pokrenuli smo elektronske novine!

S ponosom vam predstavljamo prvi broj besplatnih Racunalo.com eNovina! Pretplatite se i šaljemo vam eNovine svakog tjedna vaš email. Već od prvog broja možete osvojiti vrijedne poklone!

Oglas

Nakon višemjesečnog rada i mukotrpnog programiranja, konačno smo dovršili i “odštampali” prvi broj eNovina, našu novu cloud aplikaciju. Pretplata za eNovine je besplatna, sve što trebate je upisati svoju email adresu u predviđeno polje (niže). Svi čitatelji (pretplatnici) već od prvog broja mogu osvojiti i vrijedne nagrade.

Što su eNovine i kakav sadržaj nude?

eNovine su vrsta newslettera, ali s drugačijim i bogatijim sadržajem. Ukoliko ste prezaposleni i ne stignete svakodnevno posjećivati naš portal i pratiti najatraktivnije tehnološke novitete – ne brinite! Pretplatite se i svakog vam petka na email šaljemo eNovine koje sadrže najčitanije tjedne novosti s Racunalo.com portala (laptopi, tableti, smartphone uređaji, testovi, poslovanje, sigurnost, Internet, softver, IT lifestyle…).

eNovine sadrže:
– najbolje vijesti s Racunalo.com portala objavljene u tekućem radnom tjednu
– pregled ICT evenata u narednom tjednu () – kvalitetnije planirajte svoj radni tjedan
– nagradni natječaji u kojima možete redovito osvajati vrijedne nagrade

Što još čekate? Ne košta vas ništa, pretplatite se već sada (nema dodatne registracije!), čitajte novosti i osvojite poklone! Sve o trenutno aktivnom nagradnom natječaju možete uvijek pronaći na .

Spomenimo kako je cloud aplikaciju eNovine napravila ista ekipa koja stoji iza Racunalo.com – jednog od najpopularnijih nezavisnih ICT portala u Hrvatskoj, te – najpopularnije online aplikacije za praćenje ICT evenata u Hrvatskoj (konferencije, seminari, predavanja, press,…). Sam je izgled djelomično responzivan, no dok ovo čitate već razvijamo novu inačicu eNovina koja će izgledati još bolje i atraktivnije. I sam će sadržaj iz broja u broj biti sve bogatiji (uskoro i u PDF formatu).

I to nije sve! Uvijek smo cijenili kritike i prijedloge naših posjetitelja i čitatelja – šaljite nam svoja razmišljanja kako bi eNovine bile još bolje, kvalitetnije i čitljivije. Sve vaše prijedloge šaljite na naš s naznakom “Za eNovine”.

Čitaj eNovine i osvoji poklone

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.