CISEx Friday okupljanje ovog petka, održat će se i izborna skupština

Fotografija članka: CISEx Friday okupljanje ovog petka, održat će se i izborna skupština

U sklopu CISEx Friday okupljanja održat će se i izborna Skupština, predstaviti rezultati rada udruge u 2,5 godine od osnivanja te izabrati novi Upravni odbor.

Oglas

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (eng. CISEx, ) okuplja proizvođače softvera koji nastupaju na internacionalnom tržištu te redovna druženja naziva CISEx Friday koristi za razmjenu znanja, iskustava i kontakata, te networking. Sljedeće okupljanje dolazi nakon objave kako je softver od 2012. godine 11. najznačajniji hrvatski izvozni proizvod s ostvarenim  rastom od 48,9% u posljednje dvije godine.

Na CISEx Fridayu koji će se održati ovog petka predstavit će se izvješće o radu udruge te održati nekoliko kraćih izlaganja istaknutih članova i gostiju. U sklopu okupljanja održat će se i izborna Skupština, na kojoj će se izabrati novi Upravni odbor, Sud časti i tajnik udruge.

Udruga poziva sve članove, kao i goste i prijatelje kako bi se na licu mjesta upoznali s planovima i rezultatima izvoza softvera i potencijala same industrije u Hrvatskoj.

Detaljnije pročitajte i u našem (lokacija, vrijeme, Google Mapa,…)

CISEx Friday, CISEx, softver

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.