Cisco – zaslon osjetljiv na dodir i Tele Presence 3000/3200

Fotografija članka: Cisco – zaslon osjetljiv na dodir i  Tele Presence 3000/3200

Nitko ne može negirati da je zaslon osjetljiv na dodir i tehnologija usko povezana sa njime trend u današnjem ICT svijetu. Zašto je zaslon osjetljiv na dodir postao tako popularan?  Prema nekima, on pruža brži pristup, kompaktan je i praktičan, više je izdržljiv i lako se čisti.  Sve skupa se je pokazalo korisnim u nizu proizvoda, od pametnih telefona do perilica rublja. U stvari, Gartner procjenjuje da globalno tržište za touch screen mobitele će prijeći 362,7 milijuna jedinica u 2010. godini. 

Što to sve znači za Cisco i svijet video konferencija?  Cisco TelePresence najnovija tehnologija uključuje zaslon osjetljiv na dodir, stvara bliski doživljaj sastanka preko mreže uživo, i omogućava da surađujete kao nikad prije.  Budući da u jednom dijelu postoji sličnost s drugim poznatim tehnologijama zaslona osjetljivih na dodir, kao što su mobiteli,  TelePresence  3200 zato još više čini korisničko iskustvo intuitivnim. Upućivanje video poziva i dijeljenje sadržaja uz mogućnost dodavanja sudionika, i pristup naprednim značajkama samo pomicanjem  prsta daje maksimalnu jednostavnost korisnicima.  Ne smijemo zanemariti i smanjenje troškova: Korištenje sučelja osjetljivog na dodir može učinkovito povećati točnost operatora, smanjiti vrijeme izobrazbe, i poboljšati ukupne operativne učinkovitosti. 

Pokrenute video prilog  kako biste vidjeli TelePresence u akciji:

 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.