Cisco TelePresence kod njemačke nogometne reprezentacije

Fotografija članka: Cisco TelePresence kod njemačke nogometne reprezentacije

Za potrebe njemačke nogometne reprezentacije, Cisco i Deutsche Telekom opremili su konferencijski TelePresence centar u Južnoafričkoj Republici smješten je u blizini kampa njemačke reprezentacije u Velmore Grand Hotelu pokraj Pretorije, dok se u Njemačkoj sobe za video kolaboraciju nalaze u glavnom stožeru Njemačkog nogometnog saveza u Frankfurtu N/M te u Berlinu, Hamburgu, Münchenu, Stuttgartu, Düsseldorfu i Bonnu.

Video kolaboracija između Južnoafričke Republike i Njemačke prva je ovakva usluga koju nude Cisco i Deutsche Telekom te predstavlja važan iskorak u popularizaciji TelePresence tehnologije. Ovo je prvi put da se TelePresence, koristeći podmorske optičke kablove, upotrebljava na tako velikoj udaljenosti, i to čak od 8 000 kilometara.

Cisco i Deutsche Telekom osiguravat će Njemačkom nogometnom savezu TelePresence usluge za planirano razdoblje od tri godine. Kao dodatak internoj komunikaciji unutar saveza, Njemački nogometni savez koristit će se i usluge live virtualnih sastanka za direktnu komunikaciju sa suradnicima. Osim što je partner Njemačkog nogometnog saveza, Deutsche Telekom je i "Premium Partner" nacionalnih muških, ženskih i omladinskih nogometnih reprezentacija od 2005. godine. Također je i sponzor Svjetskog prvenstva u nogometu za žene, koje se slijedeće godine održava u Njemačkoj.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.