Cisco objavio rezultate poslovanja

Racunalo.com foto

Tvrtka Scientific-Atlanta, Inc., koju je tvrtka Cisco kupila 24. veljače 2006. pridonijela je neto prodaji za $2.8 milijardi u fiskalnoj godini 2007., dok je u fiskalnoj godini 2006. pridonijela sa $989 milijuna.
“Tvrtka Cisco postigla je još jedan rekordni kvartal ostvarivši izvrsne rezultate u svim dijelovima kompanije,” izjavio je John Chambers, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Cisco. “Naš uspjeh i ovog puta temeljeli smo na uravnoteženom pristupu svim proizvodima i sposobnosti predviđanja ključnih tranzicija na tržištu.”
“Usmjeravajući pažnju prema sljedećoj fiskalnoj godini vjerujemo da krećemo u novu eru mrežnih rješenja koja definiramo kao drugi fazu Interneta. Očekujemo da će u ovoj fazi dominirati suradnja i Web 2.0 tehnologija te da će ona postati sve utjecajni tržišni trend u poslovanju. Suradnja je, u internom smislu, već transformirala gotovo svaki segment našeg poslovanja što je rezultiralo potencijalom za povećanje produktivnosti i učinkovitosti.   Vjerujemo da će ovaj novi model omogućiti tvrtki Cisco u da prepozna, usmjeri i iskoristi prilike na najučinkovitiji način do sada.”

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.